RafałS
|
No, albo te no... 30-latki > - dajmy na to. Nie znajo świata bez GSM. Całe życie na smyczy.
|
|
|
|
|
|
|
MarekS
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Pseudonauka wiadomoczyja . W celu wiadomo - poprawy bezpieczeństwa i zdrowia itd.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Dużo "oszędniej" niż np. kasacja haraczów podatkowych, biurokracji, technokracji, zażydzenia...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26752
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Fajne, w ogóle te elektryczne rowerki to dobry postęp szczególnie na wycieczki górskie ale i nie tylko.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Niesposób zliczyć ilu tam w środku żydów siedzi.
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Fajnie, ostatnio była pusta tuba. Ponoć już Mars skolonizowany naszymi drobnoustrojami jest.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Pewnie koronawirus tam już grasuje...
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Fajnie, ostatnio była pusta tuba. Ponoć już Mars skolonizowany naszymi drobnoustrojami jest. Tzn. nasowskimi (usraelskimi).
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Za nasze tylko eksplorują bo to o niewolnictwo i kasiorę z kolonij (polin) oparte.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Kolejny raz już trąbią o tym, ale teraz dali termin, słoniątko/mamuciątko ma się urodzić za 6 lat ponoć. W sumie fajnie, ale mam poważne obawy co z tego wyjdzie...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
I komu to jest potrzebne? A potem przyjdzie kolej na dinozaury?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Kolejny raz już trąbią o tym, ale teraz dali termin, słoniątko/mamuciątko ma się urodzić za 6 lat ponoć. W sumie fajnie, ale mam poważne obawy co z tego wyjdzie... Swego czasu było tak głośno o klonowaniu owiec... I co? Ucichło... A może po cichu klonują ludzi?
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
słoniątko/mamuciątko ma się urodzić za 6 lat ponoć. A bo to przez długą ciążę... U słoni prawie 2lata!
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
A może po cichu klonują ludzi? Ponoć widziano ostatnio Stefana Jobsa...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Kolejny raz już trąbią o tym, ale teraz dali termin, słoniątko/mamuciątko ma się urodzić za 6 lat ponoć. W sumie fajnie, ale mam poważne obawy co z tego wyjdzie... Swego czasu było tak głośno o klonowaniu owiec... I co? Ucichło... A może po cichu klonują ludzi? Myślę, że po cichu to robią gorsze rzeczy. A klonowanie powoduje chorowitość i skrócone życie klona. W Azji modne jest klonowanie domowych pupili, są specjalne firmy się tym zajmujące. Rzadkie i drogie rybki akwariowe oraz niektóre jaszczurki też się klonuje - komercyjnie.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ciekawe to, ciekawe...
|
|