RafałS
|
Ale to trzeba być po stronie imperium . Z brakiem ruchu nie takie zero zupełnie bo już tu gdzieś kiedyś wrzucałem...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Wiadomo ze palenie, i picie, to jest zycie... Ale gdyby nie pił, i nie palił - ciekawe ile by dociagnął
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Uuu! Może tyle że dziś nie byłoby niczego, tu.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Wiadomo ze palenie, i picie, to jest zycie... Ale gdyby nie pił, i nie palił - ciekawe ile by dociagnął Pytanie czy palenie i picie ma wpływ na długowieczność, czy są inne czynniki środowiskowe albo układ genów. Królowa matka też lubiła golnąć i chyba jeszcze dalej dojechała (nie chce mi się sprawdzać).
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
A bo kolonialni zawsze mieli skąd i kim tankować to i jedzie.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Są przykłady ponad 100 z samodzielnością . Ale wracając do tematu... Tabletka do zażywania w każdym wieku, dająca komfort psychiczny (złudzenie) po przekroczeniu 38 lat, to dobra korpo tabletka byłaby . Oczywiście do tego warto zażyć i preparat korpo A, B, C itd. Taki przykład tylko.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26790
|
Najlepiej wciągać w płuca maryśkę z umiarem - wybitnie poprawia zdrowie i wydłuża życie - dlatego jest zakazana... Tylko UWAGA - babeczki nie powinny wypalać za jednym zamachem więcej niż pół jointa - bo skutki mogą być opłakane!
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Co tzn.?
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Na długowieczność bardzo dobry wpływ mają hamburgery z McDonalda zapijane colą i na deser słodycze. W ten sposób żywi się Warren Buffett i jak widać i słychać ma się bardzo dobrze w sensie fizycznym i umysłowym.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
A Ruskie na spirycie i słoninie do Berlina doszli...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
A Ruskie na spirycie i słoninie do Berlina doszli... Idealne na syberyjskie mrozy.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Na długowieczność bardzo dobry wpływ mają hamburgery z McDonalda zapijane colą i na deser słodycze. W ten sposób żywi się Warren Buffett i jak widać i słychać ma się bardzo dobrze w sensie fizycznym i umysłowym. No przecież, że to zdrowe, jak się potrafi zachować stosowne proporcjum.
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
No przecież, że to zdrowe, jak się potrafi zachować stosowne proporcjum. Właśnie i dlatego to jest tak dla ludzi trudne. Bo większość myśli ilościowo, a nie w proporcjach. Żeby uzyskać taki sam wynik jak Buffett trzeba mieć ten sam wzrost, mieszkać w tym samym klimacie i wykonywać te same codzienne czynności. Kiedyś tu pisałem jak jadłem śniadanie wspólnie z koleżanką. Ja trzy żółtka i śmietanka, ona dwie buły z plasterkiem szynki i posłodzona herbata. Tak patrzy na mnie i w końcu mówi: - ja bym była głodna, gdybym tak mało zjadła - nie patrz objętościowo, tylko kalorycznie - tak wiem, ale ja bym była głodna tylko na trzech żółtkach.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
A Ruskie na spirycie i słoninie do Berlina doszli... No ale Ruskie do spiryta są genetycznie przystosowane, na jednym kozidraku, to czołg jedną ręką prowadzą, a na dwóch kozidrakach dwiema rękami.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|