Autor
|
Wtek: ciekawostki (Przeczytany 5179938 razy)
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26752
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
W kneblolandzie nie ma z tym problemu, bo dla nich wszystko jest zdrowe, aber ohne, oprocz knebli - stanowcze mit...
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
USA jest monopolista w tej kwesti, i musza wszyscy klekac
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
To CO2 jest zdrowe, czy "chore", jest go za dużo, czy za mało? Zdrowe w postaci stałej i chore w postaci gazowej, ale najważniejsze to to jak na tym "zarobić"...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
|
https://www.pomponik.pl/plotki/news-elon-musk-potwierdza-doniesienia-tabloidow-o-narodzinach-bli,nId,6143856 Jak się rozmnażać to się rozmnażać. Pierwszy cesarz chiński tez rozmnażał się na potęgę. I tez eksperymentował z nieśmiertelnościa , jednak niezbyt udanie. Owczesne eliksiry na nieśmiertelność często zawierały rtęć i arszenik. Qin Shi Huang miał około 50 dzieci (około 30 synów i 15 córek), ale większość ich imion jest nieznana. Miał wiele konkubin. Elon Musk chyba jeszcze pamięta imiona dzieci choć imiona , X ? A-12 i Exy Dark Sider?l wydają sie nieco zbyt..... hm delikatnie mówiąc, matematyczne.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Posmarkane mają tam w CIA. "Pomogli naziolom w komunikacji"... Tak, a my płacimy za to na orlenie.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
|
Ba, ale on tak sztucznie. A cysorz i Elon to przy użyciu metod naturalnych. Niemniej lekarz leczył skutecznie.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
elon i naturalnie... Dobre
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
|
elon i naturalnie... Dobre No , tak . Jest tam w tle jakas surogatka, ale przynajmniej pierwsze dzieci naturalnie . Co do tej artystki Grimes to się nie wypowiadam , bo niegdy o niej nie słyszałam , ani jej nie słyszałam. Wiem, że czasami dziwnie wygląda.
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Gdzieś czytałem, że testują hodowlę samego mięsa, np. karkówka, szynka itd. - fajnie, choć pewnie dla obecnej generacji trudne do zaakceptowania.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Jak nie jak tak - starczy być wegusem...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Gdzieś czytałem, że testują hodowlę samego mięsa, np. karkówka, szynka itd. - fajnie, choć pewnie dla obecnej generacji trudne do zaakceptowania. Ja na bank spróbuję, jak się trafi okazja, może będzie smaczniejsze niż z tuszy?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
...i człowiek będzie mógł "zmartwychwstać"...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Tylko podobne ciało, na razie świadomości nie umieją, ale to pewno tylko kwestia czasu.
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Ja na bank spróbuję, jak się trafi okazja, może będzie smaczniejsze niż z tuszy?
Zależy ile sypną "niezdrowego" benzoesanu na smak umami...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
To też, ale myślałem o takich manipulacjach jak marmurkowatość mięsa, kruchość, zapach, konsystencja, może nawet będzie można wyprodukować już karmione trawa, albo dojrzałe mięso, po glikolizie?
|
|
|
|
|
|
|
|
|