renia
|
Nie mają zbytu na ten ryż, że tak muszą go polecać... Tego co jest naprawdę zdrowe nie polecają...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
No ale ryż przy odpowiednich proporcjach jest ok i można wtedy drugą Japonię budować.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Od wałęsa do morawiecki... Solidarność! brought to you by ciam ciaram ciam.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26752
|
To zakup raz na kilka lat, ceny chleba że smalcem i elektryki, opału i ogólnie "życia" się liczą.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
To zakup raz na kilka lat, ceny chleba że smalcem i elektryki, opału i ogólnie "życia" się liczą. Na kilka lat to jak na szlaku niewolnika pozwolą. Mnie już jednego szajsunga wyłączyli. A niespodziewajka jest taka że już mnie smarkfony zmęczyły więc kupować i tak nie zamierzam. Ten wyłączony nadal jest najlepszy.
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Jak działa, to nie ma co psuć...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
To moze byc szczepionka cud
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Nie jest to możliwe, bo różnorodność "raków" jest za duża, aby jedno "placebo" zadziałało na wszystkie rodzaje tego schorzenia!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
No tak... Ale chyba wszystkie rodzaje nowotworów mają jakieś cechy wspólne, np. żywią się glukozą...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Nie jest to możliwe, bo różnorodność "raków" jest za duża, aby jedno "placebo" zadziałało na wszystkie rodzaje tego schorzenia! Ale "ukrywają lek na raka!" dobrze się klika.
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
No tak... Ale chyba wszystkie rodzaje nowotworów mają jakieś cechy wspólne, np. żywią się glukozą... A to błędne twierdzenie, bo równie dobrze raki karmią się białkiem, a dokładniej aminokwasami glukogennymi, bo tu nie chodzi o substrat wyjściowy, a o produkt karmiący raka. Dlatego samo wykluczenie węglowodanów z diety rakowca czasem nie daje oczekiwanych efektów, ale to jest "wiedza" na której się na szczęście nie znam.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Znaczy dopiszę z dobroci serca, że kluczowym elementem rakowacenia jest hipoksja, a w zasadzie "upośledzenie" fosforylacji oksydacyjnej powodujące uruchomienie czynnika transkrypcyjnego HIF-1 który aktywuje geny kodujące transportery glukozy, a w efekcie znaczny wzrost poziomu kinazy dehydrogenazy pirogronianowej (ang. PDK1) która radykalnie pogłębia upośledzenie tlenowego oddychania mitochondrialngo, a mimo niedotlenienia tkanka nowotworowa silnie poliferuje jednocześnie z wybitnie nasiloną angliogenezą - teoretycznie poprawiającą natlenienie nowotworu, ale tak nie jest. A jak jest - no to powiedzmy, że "nie wiem", bo to zbyt obszerny temat. W sumie szkoda czasu na takie "mędrkowanie". Zastanawianie się i przeżywanie ile i czego pożreć przez całe życie też nie jest skuteczne, bo jak się ma dostać raka, to się dostanie, niezależnie od zapobiegliwości. Hiperbaria nie powodująca alkalizacji krwi -może uratować życie w niektórych przypadkach - żeby nie było, że jestem "przeciw", bo nie jestem. Jednakże Doktor bez wątpienia jest najbliżej prawdy ze wszystkich, którzy zajmowali się cudzym zdrowiem.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
................. Zastanawianie się i przeżywanie ile i czego pożreć przez całe życie też nie jest skuteczne, bo jak się ma dostać raka, to się dostanie, niezależnie od zapobiegliwości. ..................... Czyli taka karma...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|