|
Jarek
Go
|
Chorych i smutnych swiat zyczy farmer.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Jak się nażrą i ochleją, to muszą potem odchorować, normalka.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Bardzo dobra wiadomość. Siostra już nie będzie musiała nam wozić proszków i innych "dupereli" z Niemiec... Dla niej też poprawa... Mnie się nie podobało to różnicowanie jakości produktów dla różnych państw...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Pamiętam heheszki na YouTube jak płaskoziemcy wierzą w teorię spiskową i widzą różnicę między proszkami, której ponoć nie było. A moja żona, która oprała dwójkę małych dzieci swoje wiedziała i zawsze kupowaliśmy oryginalny niemiecki proszek.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26746
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Ja do dziś nie wiem o co chodzi z tymi proszkami
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
A bo to jak się ma dzieci w wieku przedszkolnym tylko ma znaczenie, teraz nam to też jest bez różnicy.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Bardzo dobra wiadomość. Siostra już nie będzie musiała nam wozić proszków i innych "dupereli" z Niemiec... Dla niej też poprawa... Mnie się nie podobało to różnicowanie jakości produktów dla różnych państw... Ale tego nie da się uniknąć. Badania konsumenckie wyraźnie mówią, że Polacy wybierają chipsy z glutaminianem, herbatniki na maśle i dojrzałe banany, a Szkopki odwrotnie.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
A bo oni mają germańskie geny! Dlatego są jacy są.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
I golonka też inaczej smakuje.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Super porównanie
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Problem w tym, że dobrze odkryli, tylko nadal nie widzą dlaczego jajka raz szkodzą, a raz są super.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Na całe szczęście ta dietetyczka postraszyła śmietaną i mięsem, co przy obecnie galopujących cenach ma niebagatelne znaczenie.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Problem w tym, że dobrze odkryli, tylko nadal nie widzą dlaczego jajka raz szkodzą, a raz są super.
Albo wiedzą i sobie "jaja" robią...
|
|
|
|
|
|
|
|