RafałS
|
W PL wyłączyli wiatraki w święta bo za dużo prądu produkowały i musieliby ceny obniżać.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Tutaj na wszystkie wiertarki Boscha by starczyło, to mogli odsprzedac
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Najgorzej jak taki elektryk postoi dłużej w korku, to "wysiada"... Rozładowany jest na amen... Tzn. "spala" więcej czy jak? Rozładowuje się...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Tzn. "spala" więcej czy jak? Rozładowuje się... Jak np. jest jakiś wypadek i muszą czekać kilka godzin z włączonymi światłami i silnikiem, a może i ogrzewaniem...
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Tzn. "spala" więcej czy jak? Rozładowuje się... Jak np. jest jakiś wypadek i muszą czekać kilka godzin z włączonymi światłami i silnikiem, a może i ogrzewaniem... Silnik elektryczny na postoju - nie bardzo, nie bardzo... On/Off, on/off vs pyr pyr pyr pyr...
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
No to albo tak, albo siak. Coś za coś. Na czekaniu motor na pewno nie pracuje jak silnik, wiecej ciagnie na rozruchu, ale wtedy ekstra grzanie niepotrzebne... Z kolei przy mrozie ileś spalinówek jak zwykle w ogóle nie zakręci bo... akumulator. A jak mało w baku no to też ryzyko wolnej jazdy itd...
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
...bo to nie po to był rozkład kolei i transportów zbiorowych żeby bezproblemowo było w polinie.
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Podobają mi się te nowoczesne pociągi, szybkie i w miarę bezpieczne... Na południe Polski, czy chociażby do Warszawy, wolę jechać pendolino, niż samochodem (dłużej i drożej)... Chociaż to jeszcze nie jest ta prędkość co w Chinach, ale mnie wystarcza... Można widoki podziwiać...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Można sobie chodzić - Wars wita was
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Polinoludy by $rockefeller poliniarze inc.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Komiksy Tytusa, to moje dzieciństwo. Samo ich zdobycie, to już był sukces, ale na szczęście pożyczało się na wymianę od kolegów.
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26746
|
Ale to za duża nuda przecież...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Nie chcę skłamać, to było kilka lat temu i wydaje mi się, że to była ta sama cena co w drugiej klasie bez strefy ciszy...Przecież nic tam kosztownego nie oferują...
|
|
|
|
|
|
|
|
|