Gavroche
|
Komiksy Tytusa, to moje dzieciństwo. Samo ich zdobycie, to już był sukces, ale na szczęście pożyczało się na wymianę od kolegów. No wiadomka, jeszcze Kajko i Kokosz, Jonek, Jonka i Kleks, nieco potem, Thorgal, Szninkiel, Batmany i Supermany. Pamiętam jeszcze takie jak Kwapiszon, seria Relax i Żbik oraz jakieś pojedyncze Podróż Smokiem Diplodokiem czy Tajemnica Kamiennego Lasu. No i w Świecie Młodych masa odcinków, których nigdy nie udało mi się skompletować.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Obowiązkowe lektury podróżowe i nie tylko. Nawet w Zapiecku na dworcu do nabycia, gdy jeszcze gdzieś można było dojechać...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Wszystkie je przerobiłem, a potem były Tomki, Winetu, Verne itp.
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Nagłowek pasuje do obecnej sytuacji
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
CZytac te ich smieci w całosci i ekstra płacic, jeszcze czego ...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26746
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Ano, zwija się jak celty. Może ci nędzniejsi zza wielkiej brytfanny przebiedują...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
CZytac te ich smieci w całosci i ekstra płacic, jeszcze czego ... Sam nagłówek wystarczy...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
U nas "Gazetę Wyborczą" rozdawali za darmo "biurokratom", nie wiem czy nadal tak jest...
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26746
|
Jasnowidzów mają lepszych niż pis! Bo to już "niedługo" ma być milion elektryków w Polsce...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Już dawno by były, ale Unia robi pod górkę i jeszcze się Putin przyłączył.
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Komiksy Tytusa, to moje dzieciństwo. Samo ich zdobycie, to już był sukces, ale na szczęście pożyczało się na wymianę od kolegów. No wiadomka, jeszcze Kajko i Kokosz, Jonek, Jonka i Kleks, nieco potem, Thorgal, Szninkiel, Batmany i Supermany. Pamiętam jeszcze takie jak Kwapiszon, seria Relax i Żbik oraz jakieś pojedyncze Podróż Smokiem Diplodokiem czy Tajemnica Kamiennego Lasu. No i w Świecie Młodych masa odcinków, których nigdy nie udało mi się skompletować. Byly jeszcze z mocno absurdalnym humorem i swietna nieco dadaistyczna kreska komisy Tadeusza Baranowskiego "Skad sie bierze woda sodowa" oraz "W pustyni i w paszczy" z Billem Bombelkiem i Buffalo Kudlaczkiem (pamietna scena z urodzinami "a teraz czekuje prezentu za to ze pamietalem"), "Na co dybie w wielorybie czubek nosa eksimosa" z Orient-Manem i sledzacym go eskimosem przebranym za kaloryfer (jedna ze scen byla ze sloniem, ktory potrafil zaslonic fortepian ale nie potrafil sie zafortepianic) , Antresolka Profesorka Nerwosolka oraz Podroze Smoka Diplodoka Do dzis swietny abstrakcyjny humor
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
|