Blackend
|
Dobrze ze mu nie muszę wierzyć Ciężko stwierdzić jak jada, bo ludzie sami nie wiedzą co jedzą. Pewien koleś na moje skrzywienie jak trzecią czubatą łyżeczkę cukru wsypał do kawy, stwierdził rozbrajająco - ja mało słodzę, bo nie przepadam za słodką kawą.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Takie historie to z Montevideo, daleko od polinu.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
A u Gozdzikowej to nawet se jeden prawie ze 150 dozywał
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Somaliczyk mowi ze u niego na wsi w wieku 90 lat to sie pracuje,
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
A u Gozdzikowej to nawet se jeden prawie ze 150 dozywał Panie... W tvpis to se można...
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Somaliczyk mowi ze u niego na wsi w wieku 90 lat to sie pracuje, Z zusem nie podlączonym. A bo to fajnie tak sobie bezskładkowo pracować tiaaak?!
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Murzynkowi z dużą ilością rozumu chłopskiego, przestaje się podobać w DE
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Zapomniałem dopisać,: ze się wspieramy...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26746
|
No ale za 500+ by wybudowali już 3tys. km takich dróg, a tak się przechlało i tyle. Nie licząc obiecanych 22 mostów na Wiśle, Warcie, Pilicy....
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Nic mnie rusza oprócz teroru sanitarnego, ratowanie klimatu , i pozbawienia gotówki... Taki Holownia dla przykładu, bedzie dążył by Polska przyjęła euro, bo potem będzie łatwiej przyjąć wirtualne euro Nowoczesnumy koloborant, chyba że pożyteczny idiota...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Eleggancko.Brakowało tej obwodnicy
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26746
|
Ja tam nie jeżdżę, to co mi po niej! Lepiej żeby na A1 zrobili porządny zjazd nr 15 do miasta Wieśławek, abym łatwiej mógł dojeżdżać do i z C-ka...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Eleggancko.Brakowało tej obwodnicy Bardzo sobie tę obwodnicę rodzina i znajomi chwalą. Trasa do niemieckiej granicy przez Kołbaskowo, też jest porządnie zrobiona (siostra ze szwagrem chwalą, że czas dojazdu do Hamburga znacznie im się skrócił).
|
|
|
|
|
|
|
|
|