|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26746
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Moja siostra i szwagier mieszkający w Hamburgu byli zadowoleni, że dostali tam wysokie emerytury, a okazuje się, że z tych emerytur są spore potrącenia podatkowe i już nie jest tak "kolorowo" jak się zapowiadało...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Jeszcze jak się pracuje i knebli nie ma,da się żyć, ale i tak planuje wyjechać gdzieś indziej ... Kneble by mnie zmotywowały do szybkiego opuszczenia tych pięknych stron
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Paprze im się bo mają pasożyda ciam ciaram. Pozwalają sobie nawet nordstreamy bombować jak w Chinach potrzeba więcej taniego gazu.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
WiatrakowoLand
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Wiatraki hitlera (by $rockefeller) - hakenkreuze.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Po niemiecku, regulacje na każdy aspekt życia, nawet kociego.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Nic takiego Dzieciaki w domach też pozamykali, policja sprawdzała place zabaw, boiska itp Typisz DE
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Czas świrusa miałem na myśli
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Ale zapobieganie nieuniknionemu jest stratą czasu i pieniędzy, tylko problem w tym, ż można sporo a tym zarobić ze "społecznego", czego dokonali... Za tamtych, co "nic nie robili" zadłużenie w 2015r. na głowę wynosiło około 20tys. a za tych co "się dzielą" wynosi 61tys.! Tak zapowiadaną "Polskę w ruinie" wprowadzili w życie. Problem w tym, że 80% "wyborców" nie ma o tym pojęcia, tylko dalej "chcą się dzielić".
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Ale zapobieganie nieuniknionemu jest stratą czasu i pieniędzy, tylko problem w tym, ż można sporo a tym zarobić ze "społecznego", czego dokonali... Za tamtych, co "nic nie robili" zadłużenie w 2015r. na głowę wynosiło około 20tys. a za tych co "się dzielą" wynosi 61tys.! Tak zapowiadaną "Polskę w ruinie" wprowadzili w życie. Problem w tym, że 80% "wyborców" nie ma o tym pojęcia, tylko dalej "chcą się dzielić". Obecnie problem każdego kraju Europy
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Oczywiście, załatwili Europę walką z ociepleniem na cacy, Chinom wrzucili covid-lockdowna, a Ruskim zafundowali wojnę - i tak oto plan NWO jest wprowadzany w plan zgodnie z harmonogramem. Niedługo nie będzie mięsa, gotówki, aut spalinowych i tego wszystkiego, co sobie zaplanowali zrealizować. Ponoć szykują się do globalnego "resetu finansowego" jak przetrenowali na pewnej "wyspie śródziemnomorskiej". No chyba, że jednak Rosja, Chiny, Indie i Brazylia się postawią, ale nic na to nie wskazuje. Ale spoko, to tylko moje luźne obserwacje, więc może wcale tak nie będzie. Choć pisaliśmy tu w 2015 o dularze hamerykańskim po 5zł i wyszło po 4,5! ... Za tamtych, "co się nie dzielili" dular kosztował 3zł - tak dla przypomnienia....
|
|
|
|
|
|
|
|