admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26744
|
Niepozorne początki.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Tak mi się skojarzyło to z dwójką, gdzie ten zły Terminator potrafił podrobić głos i przyjąć postać dowolnego człowieka. Obecnie już potrafimy podrabiać głos. A to już zamieszczałem? https://www.youtube.com/watch?v=48h57PspBec&t=2sAI dubbinguje w dowolnym języku podrabiając głos oryginalnej wersji.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Zależy co się bierze pod uwagę - akurat to słynne "wakame" - w kilogramie zawiera 30g białka (w tym 20g aminokwasów egzogennych), 90g węglowodanów i 10g tłuszczu - czyli całkiem niezłe BTW 1:0,3:3 - 2kg glonów, trochę ryby i miska ryżu zapewnia całkiem dobre zapotrzebowanie dla "żółtych genów" zapobiegających np: cukrzycy typ II. Nigdy nie bilansowałem tego typu posiłków, ale na pierwszy rzut oka widać, że z łatwością da się to zrobić pod zdrową dietę wysokowęglowodanową.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
U Łukaszenki - Putina - takich problemów nie będzie...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Kto taki? Wejherówkowianinka?
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Każdy może zeza zbieżnego zrobić, tylko nie każdy potrafi. Zez rozbieżny - a to wyższa szkoła zezowania - nie każdy jest w stanie!
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Każdy może zeza zbieżnego zrobić, tylko nie każdy potrafi. Zez rozbieżny - a to wyższa szkoła zezowania - nie każdy jest w stanie! Nie ma ubolewać nad czym. Gdyż ponieważ zbieżnie nawet, po przekroczeniu punktu skrzyżowania, niejako ku rozbieżności leci.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Ale głębia ostrości nie pozwala...
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Za dzieciaka przestrzegało się - nie rób zeza, bo ci zostanie ...
|
|
|
|
|
|
|
|