renia
|
Można też klasyczną lemoniadę - do kranówki wcisnąć soku z cytryny - bez problemu problem zostanie rozwiązany. Wit.C dostarczona przez przewód pokarmowy nie jest antyoksydantem, ponieważ organizm ma więcej i skuteczniejszych antyoksydantów (przede wszystkim albuminy, glutation, kwas moczowy, sole kwasów żółciowych, niektóre hormony - więcej nie pamiętam, ale to co wymieniłem w zupełności nawet do likwidacji "stresu oksydacyjnego" i sepsy wystarcza, a jak nie wystarcza, to ponoć wlew dożylny ratuje życie u zabiedzonych odżywczo w sepsie. W przypadku wlewu dożylnego wit.C należy traktować faktycznie jako ekstra antyoksydant wspomagający wychwyt wolnych rodników.) To tak w ramach dalszego wyjaśniania 2-giej części wywiadu na pl1tv, co jeszcze się nie ukazał, bo Renia linku nie zapodała! Mnie się linki poplątały...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26744
|
Czuwaj Reniu, bo już jest na pl1tv...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Sandacza jadlem 8 lat temu bylem w gości- nie ma miejsca na takie śmieci przy takim dobrobycie...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Takiego świeżego prosto z odłowu sandacza, to bym zdegustował.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Wiadomo, nad jeziorem to i płotka z patelni jest super lepsza od szczawiu i guguł! Trzeba tylko osiągnąć odpowiedni poziom głodu!
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Widziałem kiedyś taki fajny kawał rysunkowy: Przychodzi wędkarz z pełnym wiadrem ryb do domu i tak patrzy na talerz obiadowy i żonę z wyrzutem - Znowu ryba?
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Skąd się bierze aż tyle mądrych ludzi w społeczeństwie, co to w ramach protestu różne głupstwa robią? No ale z drugiej strony jak dają nobla jakiejś nastoletniej "grecie", to nie ma się co dziwić.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Zadziwiajaca bezradnosc policji, a przeciez mozliwosci widzielismy. Ciekawe ile bym dostał za taki artyzm na bramie...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
No to jest rozmach! Ciekawe jak logistycznie sobie radzą z takim pogłowiem i areałem! Zaciekawiło mnie to!
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Mam nadzieję że rozumem chłopskim w 70 % ogarniają
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Można też klasyczną lemoniadę - do kranówki wcisnąć soku z cytryny - bez problemu problem zostanie rozwiązany. Wit.C dostarczona przez przewód pokarmowy nie jest antyoksydantem, ponieważ organizm ma więcej i skuteczniejszych antyoksydantów (przede wszystkim albuminy, glutation, kwas moczowy, sole kwasów żółciowych, niektóre hormony - więcej nie pamiętam, ale to co wymieniłem w zupełności nawet do likwidacji "stresu oksydacyjnego" i sepsy wystarcza, a jak nie wystarcza, to ponoć wlew dożylny ratuje życie u zabiedzonych odżywczo w sepsie. W przypadku wlewu dożylnego wit.C należy traktować faktycznie jako ekstra antyoksydant wspomagający wychwyt wolnych rodników.) To tak w ramach dalszego wyjaśniania 2-giej części wywiadu na pl1tv, co jeszcze się nie ukazał, bo Renia linku nie zapodała! Gdzie ten link?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|