admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26744
|
Na skupiającej uwagę mówczyni wytrzymam dłużej niż 15 min. Naturalnie, bo doznania wzrokowe nie wyczerpują tak jak skupianie uwagi na temacie...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Jak temat ciekawy, to się można tak zapatrzeć, że nawet nie wiadomo kiedy kwadrans minął.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Ale Włochy mają 2541ton złota odłożone - to trzecia w świecie rezerwa i całe swoje to "zadłużenie" mogą spłacić jednego dnia. Dlatego stać ich na długi. Tylko po co ja to piszę, skoro popisowcy wiedzą lepiej!
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Ale Włochy mają 2541ton złota odłożone - to trzecia w świecie rezerwa i całe swoje to "zadłużenie" mogą spłacić jednego dnia. Dlatego stać ich na długi. Tylko po co ja to piszę, skoro popisowcy wiedzą lepiej! Tylko nie mów tego Włochowi, że euro i dług PKB to dla jego dobra...Po co wyjaśniam jak ARD ma swój zasieg i euro dla Polek I Polaków dobre będzie
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Dodam tylko, ze wysmiewana Wenezuela ma 161 ton złota - co z tego ludzie mają
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
To z lutego 2019r. czyli stare jak "pandemia".
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Złoto nie rdzewieje... Ale może "wyparować"... Może to złoto jest z grabieży ich afrykańskich kolonii...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Długo przybywa to i złota zaczyna ubywać Dobre stare zapasy ... Dziwne, że w innych krajach dług publiczny jest wytyczna kryzysu gospodarczego, a w krajach strefy euro dobrobytem i poprawnością gospodarczą...Myślałem że dług Pkb dla ludzi to spadek stopy zyciowej , tak jak w Argentynie Wenezueli się to dzieje ...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Tak jak w życiu zwykłego Kowalskiego, dopóki spłaca jest dobrze. Problemy zaczynają się, gdy zaczyna się spóźniać, a potem w ogóle nie spłacać.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Dokładnie: "Póty dzban wodę nosi, póki się ucho nie urwie ".
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Pierdyknie jak w Grecji, to dopiero zapałają miłością do Niemiec, jak im przykręcą kurek z euro bez pokrycia. A zasada jest dość prosta w starej unii bogaci obywatele biedne państwa, a u Polek i Polski są i biedni obywatele i biedne państwo.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Złoto nie rdzewieje... Ale może "wyparować"... Może to złoto jest z grabieży ich afrykańskich kolonii... W krajach Afryki w ktorych złoto i diamenty sie wydobywa, nie maja nawet swojej tony złota, ale zawsze znajada im Dyktatora patola z charakterem zeby zle rzadzic, zas bedzie odpowiadał za złodziejstwo i przyczyny biedy. Zaradni byli i sa...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
To teraz niech imperialiści goszczą z honorami swoich "ziomków" z Afryki, jak do "swoich" krajów przybywają... A nie próbują innym ich wcisnąć... Np. Polska nie miała kolonii, to nie musi ich przyjmować...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Pierdyknie jak w Grecji, to dopiero zapałają miłością do Niemiec, jak im przykręcą kurek z euro bez pokrycia. A zasada jest dość prosta w starej unii bogaci obywatele biedne państwa, a u Polek i Polski są i biedni obywatele i biedne państwo. stara uniia do 2003 zgadzam sie, bo płaciłem 15 lat podatki w niej, i wiem jak sie zyło A jesli chodzi o Grecje to przeciez zaplacili zeby im kryzysow nie wywoływac przyjmujac euro, w zamian za stabilnosc gospodarcza No i masz, w euro zrobili im tez kryzys - terytorium utracone - flaga i hymn im ostały
|
|
|
|
|
|
|
|