renia
|
Czuje siĹÄ euro wzglÄdem zĹotĂłwki. I mnie "pocieszaĹ", Ĺźe teĹź niedĹugo bÄdziemy mieli euro...
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Wszystko jest "prawdÄ
" co powiedzÄ
w ich telewizji, lub naszej (to jest to samo) i wedĹug niego sĹuszne. Zielony Ĺad teĹź jest OK, trzeba dbac o planetÄ. Rolnicy utrudniajÄ
ruch na drogach...
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Gość
|
WyĹźsza pĂłĹka w DE
|
|
|
|
|
|
|
kelin211
Newbie
|
Czy to AfD czy inny syf niemiecki, jest tak prawie tak samo nastawiony antypolsko
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Gość
|
Wszystko jest "prawdÄ
" co powiedzÄ
w ich telewizji, lub naszej (to jest to samo) i wedĹug niego sĹuszne. Zielony Ĺad teĹź jest OK, trzeba dbac o planetÄ. Rolnicy utrudniajÄ
ruch na drogach... A ci, co sie przyklejajÄ
do asfaltu likwidujÄ
korki w Hamburgu ...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Gość
|
Czy to AfD czy inny syf niemiecki, jest tak prawie tak samo nastawiony antypolsko
ZapowiadajÄ
wyjĹcie z zielonej Unii , chcÄ
uruchomic ponownie elektrownie jÄ
drowe ,(19),likwidacja zakazu zakazu sprzedaĹźy aut spalinowych, stop wojnie na ukrainie i wspĂłĹpraca gospodarcza z RosjÄ
A czy to bÄdzie antypolskie w praktyce nie wiadomo. Natomiast jest pewne, ze obecnie najbardziej antypolski jest TUSK , a polityka jego rzÄ
du jest polityka wywĹaszczeniowÄ
po przez wdraĹźanie dyrektyw zionej komuny...JesteĹmy sojusznikiem niemiec nr1 w programie odgospodarczania w Polsce - 'nic siÄ nie opĹaca"
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Czy to AfD czy inny syf niemiecki, jest tak prawie tak samo nastawiony antypolsko
ZapowiadajÄ
wyjĹcie z zielonej Unii , chcÄ
uruchomic ponownie elektrownie jÄ
drowe ,(19),likwidacja zakazu zakazu sprzedaĹźy aut spalinowych, stop wojnie na ukrainie i wspĂłĹpraca gospodarcza z RosjÄ
A czy to bÄdzie antypolskie w praktyce nie wiadomo. Natomiast jest pewne, ze obecnie najbardziej antypolski jest TUSK , a polityka jego rzÄ
du jest polityka wywĹaszczeniowÄ
po przez wdraĹźanie dyrektyw zionej komuny...JesteĹmy sojusznikiem niemiec nr1 w programie odgospodarczania w Polsce - 'nic siÄ nie opĹaca" Tylko "upiÄ siÄ warto"... https://www.youtube.com/watch?v=EcipyROBOeI
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Trzaskowski mi przypomina tego "Lalusia" ze smerfĂłw...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Gość
|
Wstyd mi przed samym soba, bo prawie bym na niego w wyborach prezydenckich zaglosowaĹ. Co jak co, ale,pandemiia byĹa mi potorzebana...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
On jest na usĹugach korporacji, kartelĂłw farmaceutycznych. IdeologiÄ Unii popiera, zielony Ĺad, strefy dla aut "bezemisyjnych", czyli dla bogaczy... NastÄpna marionetka, tylko, Ĺźe jeszcze leniwszy niĹź Tusk...
|
|
|
|
|
|
|
|