Autor
|
Wtek: ciekawostki (Przeczytany 5167454 razy)
|
RafałS
|
Kiedyś w dolnej lidze (Zapiecek & woj.) był taki zawodnik z jakimś kosmicznym rekordem trójkowym. Ale takich rzeczy nie powinno się robić przy Rafale (od rekordów blokowych ). Na takich kloców - lepsze ciaśniejsze krycie powinno zaradzić. A w której lidze grałeś, i w jakim klubie dokladnie... Ja mistrz 3-ligowy . Stare dzieje. Ale czasem coś się popykało z kolegami z wyższych lig...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Wow! Moim marzeniem było zagrać w trzeciej lidze pięć minut - wzrostu nie było i duża konkurencja...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Wow! Moim marzeniem było zagrać w trzeciej lidze pięć minut - wzrostu nie było i duża konkurencja...
U mnie w ogóle nie sposób wszystko pogodzić więc trza było gry odpuścić. W wyższych ligach wylądować mógłbym najwyżej na rzucającym obrońcy, ze skrzydło / center (w trzeciej). Nie moja pozycja = przekwalifikowanie+.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
W jakim klubie grałeś?
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
W Polsce połowa ceny prądu to składka na "piramidę finansową" zwaną "handel emisjami co2" ... Przekręt jakich mało rabujący obywateli, rujnujący unijną gospodarkę, ale nie ma się komu zbuntować, to trza płacić... Musiałaby być zmiana władzy w Brukseli, albo likwidacja Unii...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Syn, w weekend był z rodzinką na wyjeździe turystycznym w Berlinie. Mówił, że centrum jest piękne, ale tam są głównie te gmachy rządowe. Obrzeża Berlina są brudne, a domy popisane sprayem. Mówił, że jak na zwiedzanie to było ciekawie, ale mieszkać tam by nie chciał. Było tam dużo mniej turystów, niż np. w takim Gdańsku.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
W jakim klubie grałeś?
W różnych, AZS Zapiecek, GKS, AZS Trójmiejskie, i sam dokładnie nie pamiętam gdzie jeszcze próbowałem...
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Syn, w weekend był z rodzinką na wyjeździe turystycznym w Berlinie. Mówił, że centrum jest piękne, ale tam są głównie te gmachy rządowe. Obrzeża Berlina są brudne, a domy popisane sprayem. Mówił, że jak na zwiedzanie to było ciekawie, ale mieszkać tam by nie chciał. Było tam dużo mniej turystów, niż np. w takim Gdańsku. A tyle na monitoringi wydawali, takie pożądki...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
W jakim klubie grałeś?
W różnych, AZS Zapiecek, GKS, AZS Trójmiejskie, i sam dokładnie nie pamiętam gdzie jeszcze próbowałem... Ja tylko w stalówce biedzilem..
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Syn, w weekend był z rodzinką na wyjeździe turystycznym w Berlinie. Mówił, że centrum jest piękne, ale tam są głównie te gmachy rządowe. Obrzeża Berlina są brudne, a domy popisane sprayem. Mówił, że jak na zwiedzanie to było ciekawie, ale mieszkać tam by nie chciał. Było tam dużo mniej turystów, niż np. w takim Gdańsku. Jak ja bym go oprowadził po Berlini, to by nie uwierzył, że to stolica niemiec...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Od 13min 40sek Wszystko o Tusku...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Syn, w weekend był z rodzinką na wyjeździe turystycznym w Berlinie. Mówił, że centrum jest piękne, ale tam są głównie te gmachy rządowe. Obrzeża Berlina są brudne, a domy popisane sprayem. Mówił, że jak na zwiedzanie to było ciekawie, ale mieszkać tam by nie chciał. Było tam dużo mniej turystów, niż np. w takim Gdańsku. Jak ja bym go oprowadził po Berlini, to by nie uwierzył, że to stolica niemiec... Znasz piękne miejsca, czy straszne?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Zamiast zeroemisyjności, będzie zero w portfelach .. Co oni nam fundują? Niech zrobią referendum...
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Zamrozić na drożyźnie i przeciągnąć nad dołkami. Polityka (wszystko dla banko-korpo).
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Od 13min 40sek Wszystko o Tusku...
I nas robi się taki psychiatryk, jak na Zachodzie Europy...
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Ja tylko w stalówce biedzilem..
Ze Stali Ostrów Wlkp. to kojarzę tylko K. Mielczarka bo z nim grywałem (czasy przed Stalą), ale potem mnie przerósł i było ciężej . To oczywiście historia późniejsza.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Syn, w weekend był z rodzinką na wyjeździe turystycznym w Berlinie. Mówił, że centrum jest piękne, ale tam są głównie te gmachy rządowe. Obrzeża Berlina są brudne, a domy popisane sprayem. Mówił, że jak na zwiedzanie to było ciekawie, ale mieszkać tam by nie chciał. Było tam dużo mniej turystów, niż np. w takim Gdańsku. Jak ja bym go oprowadził po Berlini, to by nie uwierzył, że to stolica niemiec... Znasz piękne miejsca, czy straszne? Cały Berlin znam. Berlin otaczają lasy i jeziora - latem jest pięknie, jak na Mazurach Ale ciemna strona Berlina, nie jednego z nóg powaliła...
|
|
|
|
|
|
|
|
|