Jarek
Go
|
Ja tylko w stalówce biedzilem..
Ze Stali Ostrów Wlkp. to kojarzę tylko K. Mielczarka bo z nim grywałem (czasy przed Stalą), ale potem mnie przerósł i było ciężej . To oczywiście historia późniejsza. Nie znam, bo już mnie nie było- emigrejszyn
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Syn, w weekend był z rodzinką na wyjeździe turystycznym w Berlinie. Mówił, że centrum jest piękne, ale tam są głównie te gmachy rządowe. Obrzeża Berlina są brudne, a domy popisane sprayem. Mówił, że jak na zwiedzanie to było ciekawie, ale mieszkać tam by nie chciał. Było tam dużo mniej turystów, niż np. w takim Gdańsku. Jak ja bym go oprowadził po Berlini, to by nie uwierzył, że to stolica niemiec... Znasz piękne miejsca, czy straszne? Cały Berlin znam. Berlin otaczają lasy i jeziora - latem jest pięknie, jak na Mazurach Ale ciemna strona Berlina, nie jednego z nóg powaliła... Czyli i piękne miejsca są i straszne...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
ogolnie nie polecam do zamieszkania...
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Ze Stali Ostrów Wlkp. to kojarzę tylko K. Mielczarka bo z nim grywałem (czasy przed Stalą), ale potem mnie przerósł i było ciężej . To oczywiście historia późniejsza. Nie znam, bo już mnie nie było- emigrejszyn Z twojego przełożenia tylko Czeczuro, mój drugi, albo trzeci trener, ale nie za długo (bo to się zaczynały perypetia z licencją ).
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
No, Czeczuro zrobił furorę w Ostrowie
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Ze Stali Ostrów Wlkp. to kojarzę tylko K. Mielczarka bo z nim grywałem (czasy przed Stalą), ale potem mnie przerósł i było ciężej . To oczywiście historia późniejsza. Nie znam, bo już mnie nie było- emigrejszyn Z twojego przełożenia tylko Czeczuro, mój drugi, albo trzeci trener, ale nie za długo (bo to się zaczynały perypetia z licencją ). Ja miałem trenera który grał w drugoligowej stalówce w latach 80 tych Wtedy uczuli rzucać bez przyczyemania - podskok Dlatego sami się tego uczylimy z tv materiały zachodnie z USA .
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Dobre programowanie, ja miałem z "hejtuenbiej" retransmission.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Dobre programowanie, ja miałem z "hejtuenbiej" retransmission. Jordan na tapecie Ja to sie na Kijewskim wzorowałem
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
To lepiej miałeś. Prezes to prezes.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26740
|
O ile mnie pamięć nie myli o aspartanie coś napisałem do druku, ale już nie pamiętam co!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Na pewno jest gorszy niż cukier.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Może zamieszczę fragment w ramach autopromocji.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jasne, to jest ciekawy temat, bo ten aspartam wpychają wszędzie gdzie się da. Nawet jako dodatek do witaminy C - musującej ...Nie wspominając o napojach i słodyczach...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
A jednak nie, parę słów napisałem o poliolach, a o aspartanie - może w innym miejscu? Nie pamiętam. Pisałem kiedyś, że z aspartamu powstaje metanol w sporych ilościach, ale czy w książce o tym napisałem? Nie chce mi się szukać.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|