Jarek
Go
|
Najważniejsza to ta wiara jest, a reszta to pierdoły! Tu Trzaskoś zdejmuje krzyże, a średnia wieku umarlaków leci na łeb na szyję! W końcu w sejmie symbol żydowskiej religi zniknie Niepotrzebnie się Braun tak wściekał Uśmiechnięta Pokska rozkręca się, za dwa lata psychiatryk gwarantowany...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Natura błędu nie popełniła Za dzieciaka w parkach miziali wszyscy jak dzieciak czerpałem prawidłowe naturalne wzorce, a nie jakieś patologiczne lewackie zachcianki emocjonalne kto głupszy...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26739
|
No przecież, że było na czym wzrok wyostrzać...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Najważniejsza to ta wiara jest, a reszta to pierdoły! Tu Trzaskoś zdejmuje krzyże, a średnia wieku umarlaków leci na łeb na szyję! W końcu w sejmie symbol żydowskiej religi zniknie Niepotrzebnie się Braun tak wściekał Uśmiechnięta Pokska rozkręca się, za dwa lata psychiatryk gwarantowany... Ciekawe czy zostawią żydowski "świcznik" w sejmie... A Braun by pasował do reklamy gaśnic... https://www.youtube.com/shorts/xfvI69NZl6Q
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Ale oni mordują zawsze w "słusznej sprawie"... Da się wmówić "pandemię", to i ostatnie wymordowanie Palestyńczyków też da się "w słusznej sprawie"... Na szczęście Trump wygra wybory i Włodzimierz stanie nad Bugiem, a reszta konfliktów też wygaśnie.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Z powrotem Linia Curzona? A co będzie z ziemiami pozyskanymi, już kupować Euro?
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
W nieszczęsnego euro nikt nie chce inwestowac Bez wartości pośrednik dolara
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Zamachów "terrorystycznych" też już sporo. A jak przyznał były pracownik ciamciaram - regularnie judzą w innych krajach, celem wymiany rządów na swoje słupowe.
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Może dostał "Jobla" za to...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ale oni mordują zawsze w "słusznej sprawie"... Da się wmówić "pandemię", to i ostatnie wymordowanie Palestyńczyków też da się "w słusznej sprawie"... Na szczęście Trump wygra wybory i Włodzimierz stanie nad Bugiem, a reszta konfliktów też wygaśnie. Izral tylko się "broni" bo ma dużo broni...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ale oni mordują zawsze w "słusznej sprawie"... Da się wmówić "pandemię", to i ostatnie wymordowanie Palestyńczyków też da się "w słusznej sprawie"... Na szczęście Trump wygra wybory i Włodzimierz stanie nad Bugiem, a reszta konfliktów też wygaśnie. Też bym chciała, aby Trump wygrał wybory. On jako jedyny prezydent USA wojny nie rozpoczął, a te już prowadzone zakańczał... Próbują zrobić medialnie z niego "wariata" i przestępcę, ale jakoś coraz trudniej już ludzi nabrać...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Mnie Trump nigdy nie zachwycał w przeciwieństwie do tej Słowianki co nim rządzi. Dlatego Trump jest spoko.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ma jego Melania wdzięk i klasę...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Dlatego Zajaczkowska na prezydenta Bosak tez mi by mi nie przeszkadzał, ale strategicznie, Zajaczkowska bosak na premiera Menzen na ministra finasow Brauna do brukseli, dobry na swirow bedzie, jak bedzie trzeba gasnica w ruch...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Dlatego Zajaczkowska na prezydenta Bosak tez mi by mi nie przeszkadzał, ale strategicznie, Zajaczkowska bosak na premiera Menzen na ministra finasow Brauna do brukseli, dobry na swirow bedzie, jak bedzie trzeba gasnica w ruch... I "pozamiatane"... No problem...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|