Jarek
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Gość
|
Zobaczy siÄ, jak u nas bÄdzie na dyskotekach... :lol:Spokojnie 10mln przez 5 lat chyba nie wpuszczÄ
, byÄ moĹźe temat za rok bÄdzie zamkniÄty z innych powodĂłw...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Spoko, Ĺwietnie siÄ prezentuje na tle tej "rozdartej papy".
|
|
|
|
|
|
|
RafaĹS
|
15000 - skojarzyĹem z cywilnymi ofiarami ostrzaĹu Doniecka przez nazi-ukraine, ale to chyba inne 15000. Paskuda komarzyca - won za ocean do nazi papa $rockefeller!
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Gość
|
Spoko, Ĺwietnie siÄ prezentuje na tle tej "rozdartej papy". Niech siÄ drze ile moĹźe, to rodzaj bezsilnosci wobec chamstwa - kulturalnie z nimi nie da siÄ, byĹy prĂłby. .
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Spoko, Ĺwietnie siÄ prezentuje na tle tej "rozdartej papy". AĹź w mĂłzgu trzeszczy, tak ten niemiecki jÄzyk jest surowy i brzmi agresywnie...
|
|
|
|
|
|
|
RafaĹS
|
U mnie trochu mazurkĂłw wrĂłciĹo.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Gość
|
A gdzie tam wiatraki? Spaliny samochodowe, muszÄ
byÄ elektryki. MogÄ
byÄ nawet uzywane z Niemiec z dopĹatÄ
"tuskowÄ
"... Muss tuskowe sein, bo dba o swoich obywateli...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Gość
|
Spoko, Ĺwietnie siÄ prezentuje na tle tej "rozdartej papy". AĹź w mĂłzgu trzeszczy, tak ten niemiecki jÄzyk jest surowy i brzmi agresywnie... W pandemi sie sprawdziĹ Wstyd ze sie taki zna Francuski jest naj, a reszta, to takie se ...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Gość
|
U mnie trochu mazurkĂłw wrĂłciĹo. moze maja lepsza radiolokacje od wrobli
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Gość
|
15000 - skojarzyĹem z cywilnymi ofiarami ostrzaĹu Doniecka przez nazi-ukraine, ale to chyba inne 15000. Paskuda komarzyca - won za ocean do nazi papa $rockefeller!
ustawiona?
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Gość
|
W nieszczÄsnego euro nikt nie chce inwestowac Bez wartoĹci poĹrednik dolara To ja mogÄ siÄ zlitowaÄ i przyjÄ
Ä kaĹźdÄ
iloĹÄ... Przyjac, czy kupic?
|
|
|
|
|
|
|
RafaĹS
|
U mnie trochu mazurkĂłw wrĂłciĹo. moze maja lepsza radiolokacje od wrobli OstaĹa siÄ taka dziura... Ulubiena do rozrodĂłw. Za maĹo korpo-Ĺyso metal&szkĹo.
|
|
|
|
|
|
|
RafaĹS
|
ustawiona? Ba! Jeszcze jak, zawirusowana.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Gość
|
Pokaz demokracji wolnosc slowa, a nie jak u Putina - zero cyrku...
|
|
|
|
|
|
|
RafaĹS
|
Takiej baby w babie to nawet u putina nie wymatrioszkujÄ
.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Spoko, Ĺwietnie siÄ prezentuje na tle tej "rozdartej papy". AĹź w mĂłzgu trzeszczy, tak ten niemiecki jÄzyk jest surowy i brzmi agresywnie... W pandemi sie sprawdziĹ Wstyd ze sie taki zna Francuski jest naj, a reszta, to takie se ... Oui oui...
|
|
|
|
|
|
|
|