|
Jarek
Go
|
U mnie trochu mazurków wróciło. moze maja lepsza radiolokacje od wrobli Ostała się taka dziura... Ulubiena do rozrodów. Za mało korpo-łyso metal&szkło. Na szklanych polach przy A8 Augsburg - Monachium kiedys sie krowy gosciły, nagrywało sie i wysyłało po znajomymch - chwaliło sie niemca wtedy...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26759
|
Teraz krowy mają w oborach lepiej...
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Dokladnie - pozna się głupiego po czynach jego Zaraz niemiaszki znajdą się w tym miejscu, o którym Doktor napisał podając przyczynę...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26759
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Zobaczy się, jak u nas będzie na dyskotekach... :lol:Spokojnie 10mln przez 5 lat chyba nie wpuszczą, być może temat za rok będzie zamknięty z innych powodów...
https://youtube.com/shorts/ny4SeDcbaAQ?si=on53P6xGhL1nnGalA bo zapomniałem wkleić Niemca znowu migranci zabili i policjanta ranili, dlatego zabronili śpiewać na dyskotekach tego utworu Chyba nie trzeba tlumaczyc
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Dobrze że glapińskim powiększają zasoby u $rothschild & $rockefeller. Sesja w skarbcu unlimited? W godzinach urzędowania...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Zobaczy się, jak u nas będzie na dyskotekach... :lol:Spokojnie 10mln przez 5 lat chyba nie wpuszczą, być może temat za rok będzie zamknięty z innych powodów...
https://youtube.com/shorts/ny4SeDcbaAQ?si=on53P6xGhL1nnGalA bo zapomniałem wkleić Niemca znowu migranci zabili i policjanta ranili, dlatego zabronili śpiewać na dyskotekach tego utworu Chyba nie trzeba tlumaczyc Niemcy nic się nie stało...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Za to należy się Trybunał Stanu...
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Za to należy się Trybunał Stanu... Szukają drukarek, dlatego tak długo trwa Dzień
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Powinien Unię wspomóc, a nie złoto magazynować...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Zaraz będzie się nie opłacać mieć tyle złota Chociaż ostatnio tusowska propaganda przeżywa kryzys, bo nawet CPK zaczęło się opłac - fakt że dopiero za 15 lat ,ale się opłaca...
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Zejdźcie na ziemię i przestańcie fantazjować o cudzym złocie, w cudzych skarbcach, z dopuszczeniem sesji medialnej (nie za często?).
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Źle to odbierasz Ja się nie jaram ze pis lepszy... Tusowska propaganda u mnie na topie...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Zejdźcie na ziemię i przestańcie fantazjować o cudzym złocie, w cudzych skarbcach, z dopuszczeniem sesji medialnej (nie za często?). To musi Tusk powiedzieć, aby było wiarygodne?
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Chyba ze królowa unii von der ...
|