renia
|
Odczep się w końcu!
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Full Member

wiadomoci: 12732
|
Znowu coś nie po Twojej myśli napisałem? Ja tylko nie chciałem urazić kobiet.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Do Czech mam rzut beretem.  Pamiętam już takie czasy, że rano na nartki, a jak już się było w okolicy, to jechało się po zakupy dla siebie i znajomych.  Więc z mojej pozycji pijącego, również mi to lotto. 
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Za komuchów wprowadzono najbardziej liberalną, wolnorynkową ustawę na świecie i za Milera najmocniej obniżono podatki.  To jest dopiero ironia losu.  A za prawicowców nastąpiło niespotykane dotąd od '89r przyspieszenie z powrotem do komunizmu - normalnie jajca jak berety.  I to poparcie dla tych komuchów z PiSu, to jeszcze większe jajca.
|
|
|
|
|
|
|
Radomiak
Go
|
Nie powinienem sIę powtarzać, ale to zrobię, najbardziej liberalna wolnorynkowa ustawa na świecie była bardzo potrzebna. 
|
|
|
|
|
|
|
|
Radomiak
Go
|
Nie było woli politycznej, a szkoda,...ale pewnie nie wszystkim. 
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Rozkomuszenie kraju nie mogło się udać bez prywatyzacji służby zdrowia, nauczycielstwa i kopalń.  Powstał system, gdzie "prywaciarze" zasuwają na relikty komunizmu.  I 500+
|
|
|
|
|
|
|
|
Radomiak
Go
|
Żeby takim tempem autostrady budowali. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radomiak
Go
|
A to jeden z komentarzy. "poppers68 wczoraj Oceniono 47 razy 39 Nie... tej Pani nie jest wstyd i nie będzie. Wstyd, Kochani nauczyciele powinna odczuwać część z WAS. Dlaczego? Pamiętam Waszą potężną demonstrację przed wyborami 2015 w Warszawie. Pamiętam Kochani nauczyciele, gdy krzyczeliście do mikrofonu po wygwizdaniu Kluzik Rostowskiej : " MY TEJ PANI JUŻ DZIĘKUJEMY I TEJ EKIPIE TEŻ"! I dalej : " ZA CHWILĘ ZROBIMY UŻYTEK Z KART DO GŁOSOWANIA"!!! No i Kochania - zrobiliście." Trafiony, zatopiony...
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Full Member

wiadomoci: 12732
|
A to jeden z komentarzy. "poppers68 wczoraj Oceniono 47 razy 39 Nie... tej Pani nie jest wstyd i nie będzie. Wstyd, Kochani nauczyciele powinna odczuwać część z WAS. Dlaczego? Pamiętam Waszą potężną demonstrację przed wyborami 2015 w Warszawie. Pamiętam Kochani nauczyciele, gdy krzyczeliście do mikrofonu po wygwizdaniu Kluzik Rostowskiej : " MY TEJ PANI JUŻ DZIĘKUJEMY I TEJ EKIPIE TEŻ"! I dalej : " ZA CHWILĘ ZROBIMY UŻYTEK Z KART DO GŁOSOWANIA"!!! No i Kochania - zrobiliście." Trafiony, zatopiony...  Klasyk 
|
|
|
|
|
|
|
|