|
administ
Go
|
A bo pierwszy sort woli po uszy, a nie po pas. 
|
|
|
|
|
|
|
|
Radomiak
Go
|
W niewoli jest ciepło i bezpiecznie, a nieliczni odszczepieńcy "marnie" kończą.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Można korzystać z obu światów. 
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Oczywiście, trzeba tylko sobie zdawać sprawę na czym rządzenie masami polega i umiejętnie się dostosować. 
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Też mnie to dziwi... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
No nie żartuj, nie lubisz rządzić?   Do władz się nigdy nie pchałam i nie mam takiego zamiaru... A w domu czy w pracy to jest inna sprawa,  chociaż rygoru na pewno nie stosuję...  Tylko spokojna rozmowa... 
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Full Member

wiadomoci: 12732
|
No nie żartuj, przecież byłaś w zarządzie OSO
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
To jest organizacja pozarządowa,  a w Zarządzie OSO nadal jestem (formalnie)...  Nie jest tak łatwo się wypisać... 
|
|
|
|
|
|
|
madre
Jr. Member

wiadomoci: 2413
|
A co, takie pokręcone myśli kołaczą się Ci po głowie? Może podpisałaś jakiś cyrograf? 
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
O co Ci chodzi...  Już dawno się wypisałam z Zarządu, tylko formalności tak wolno się toczą... 
|
|
|
|
|
|
|
|
madre
Jr. Member

wiadomoci: 2413
|
....formalności tak wolno się toczą...
...w ogóle się nie toczą...
 Dostrzegam progres tempa przyśpieszenia. Możliwe że formalności nabiorą tempa w przeciwnym kierunku.  Może nadejdzie czas pokajania się? 
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ja na nikogo nie jestem obrażona, robię to co uważam za słuszne. Skoro Rodzina Kwaśniewskich wycofała się z OSO (będąc tam Gośćmi Honorowymi), to co ja mam na siłę taką formę propagowania DO popierać (przez udział w Zarządzie), która nie odpowiada jej Twórcom. 
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Full Member

wiadomoci: 12732
|
To jest organizacja pozarządowa,  a w Zarządzie OSO nadal jestem (formalnie)...  Nie jest tak łatwo się wypisać...  Ale latać rządowymi samolotami chcieliście. 
|
|
|
|
|
|
|
|