Zyon
|
Właśnie w Brukselce ustalili, że od 2035r. w Europie będą sprzedawane auta jednorazowe!  Aut z drugiej ręki z silnikami spalinowymi też zabronili sprzedawać.  Cala nadzieja, ze Wlodzimierz rozgoni te bande 
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Jarek
|
W razie czego, ruskie ogrzewanie w kamperze - 4,4 kw, w sam raz na Sybir, jak zyc nie daja...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Ja zostaje w lewackiej Europie, a nawet gdyby co, to mogę się przeprowadzić jeszcze bardziej w lewo, byle jak najdalej od ruskiej zarazy.  Do ludzi nic prywatnie nie mam, ale ruskie zarządzenie gospodarką nie jest dla mnie - doskonale pamiętam radosne czasy PRLu. 
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Komuna z lewa, komuna z prawa. Polacy rozpolinowani.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
|
Ja zostaje w lewackiej Europie, a nawet gdyby co, to mogę się przeprowadzić jeszcze bardziej w lewo, byle jak najdalej od ruskiej zarazy.  Do ludzi nic prywatnie nie mam, ale ruskie zarządzenie gospodarką nie jest dla mnie - doskonale pamiętam radosne czasy PRLu.  Dla mnie kazdy rezim sanitarny jest nie do przyjecia 
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
|
Komuna z lewa, komuna z prawa. Polacy rozpolinowani.
Kołchoz centralny ze stolica w Berlinie i obradami w Brukseli
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
panie marnowiecki, gdyby jednak rozebrać pana żelazną kurtynę na granicy to całość dopiszemy do "zasypywania rowów". 
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Ludziom się odechce, sami zobaczą... 
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
|
Nie bedzie wolnosci jesli ludzie beda sobie ja sami zabierac. Dzieki swirusowi sa na dobrej drodze ludzi porozniac... 
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Ale Olek jest antyszczepionkowiec, to może lepiej u niego zamieszkać niż tułać się aż na Syberię? 
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member

wiadomoci: 20415
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
|
Ale Olek jest antyszczepionkowiec, to może lepiej u niego zamieszkać niż tułać się aż na Syberię?  Nikt z nas tam nie był, a juz budzi przerazenie. Media?...  Jak bedzie trzeba, to i tam wyrusze  Dla mnie Niemcy, to jak Bayern dla Lewego... 
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
|
Zbieram algorytmy zeby spełnic swoj plan, dlatego szanuje kazda podpowiedz 
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Gdybym mieszkał przy wschodniej granicy to już bym badał przed jakim "reżimem" chronił mnie pan marnowiecki. 
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Za żelazną kurtyną morawieckiego, wilki, barbarzyńce, strach!  Na pewno premier coś wymyśli, nie mogą być aż tak białoruskie ceny dla ludu polin. 
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member

wiadomoci: 20415
|
 Ciekwae, czy inflacja przekroczy dwie dyszki! Mnie wychodzi, że tak!  Bo to pościg cenowo-płacowy się zrobił, jak za króliczkiem! 
|
|
|
|
|
|
|
|