admin
Administrator
Jr. Member

wiadomoci: 4420
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Jr. Member

|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Pisowcy mają wszędzie samych pokonanych wrogów. 
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Jr. Member

|
I na głowie reparacje wojenne, co im senat US narzucił w ramach przyjaźni hamerykańsko-israelskiej. 
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Jr. Member

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Jr. Member

|
Pisałem, że dobra matka, bo potrafi o zachcianki własnych dzieci zadbać.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Jr. Member

|
 Rozumiem, ale z drugiej strony, to jak dbają o narciarzy, bo co roku taka pandemia połamanych nóg, rąk, a tak tylko koronaświrusem się służba chorobie zajmuje! 
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Jr. Member

|
Ale w tych okolicach czasowych przecież chyba zaliczyliśmy "trzy stawy"?  Co za miłe miejsce! 
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
No jakoś tak, zaczynała się już histeria i zamykanie granic.  Teraz kawę można wypić tylko na stojąco, bo przy stolikach świrus szaleje - co za głupie czasy. 
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Jr. Member

|
Fajnie było, rozpoczęło się spektakularne zbliżanie saturnowo-jowiszowe! Jeszcze kumulacją tego nazwać raczej nie można było. 
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Kumulację arogancji władzy, typową dla drugiej kadencji mamy teraz.  Książkowo się degradują i ten proces jest nie do odwrócenia. 
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Jr. Member

|
Ale 35% poparcia mają, więc spoko. 
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
No jasne.  Rozmawiam z sąsiadem, ma trójkę dzieci.  Mówi do mnie bez przekonania - wie pan, ja tego pisu, to nie lubię.  Ale ja nie mam złudzeń i wiem, że 1500zł co miesiąc to nie w kij dmuchał i pójdzie na wybory zagłosować na Pis. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|