RafałS
Full Member

Pe: 
wiadomoci: 10725
|
Spoko, może będą mieli więcej pieniędzy w przyszłym roku, jak im Vateuszek pozwoli przeżyć. 
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Jr. Member

wiadomoci: 4420
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
Full Member

Pe: 
wiadomoci: 10725
|
Szczepionki nie działają? Szalki namnażające patogeny - działają? 
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
|
W knebloalndzie statystyki sa porazajace, 80% zgonów na swirusa to dziadki i babcie z domów starców, a reszta to pewnie ci, co bio- ladenach zdrowej zywnosci nie kupuja. 
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Nie pamiętam czy już pisałem ale powtórzę: rozmawiałem z chłopakiem, którego siostra pracuje w DPSie i mówił, że statystycznie umiera tyle samo osób co wcześniej, tylko teraz fałszują statystyki zaliczając ich jako ofiary świrusa. 
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Jr. Member

|
Jasne, ponoć topielców, wisielców i innych samobójców też zaliczają do kowidowych, jak pozytywnym testem przebadają. 
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Jr. Member

|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Ponoć ze strachu rzucili jakimś 1 mld zł, ale to liczba robiąca wrażenie na pojedynczej osobie, bo mało kto miał tyle na koncie, ale na cały region to zaledwie kropelka. 
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Dodajmy: wydrukowany miliard
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
admin
Administrator
Jr. Member

|
No bo to taniej wychodzi niż parytet złota... 
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
|
W Knebloandzie od poniedziałku jednakowe kneble dla wszystkich, a nie jakies tak kolorowe jarmarki. Z tym porzadkiem muss coś byc zrobione bo się zarobią na śmierć od tej poprawności ideologicznej .
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
|
No jakoś tak, zaczynała się już histeria i zamykanie granic.  Teraz kawę można wypić tylko na stojąco, bo przy stolikach świrus szaleje - co za głupie czasy.  Jakby ustalai nowy w program w cyrku 
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Jr. Member

|
W Knebloandzie od poniedziałku jednakowe kneble dla wszystkich, a nie jakies tak kolorowe jarmarki. Z tym porzadkiem muss coś byc zrobione bo się zarobią na śmierć od tej poprawności ideologicznej .
Spoko, byle niebieskim do przodu!  Chyba kolorów nie pomyliłem...  Jak testu na covida nie wymagaja to jest ok. 
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
|
Z niebiskim nie będzie, białe dla wszystkich, chyba że wersja propaganndowa dla poliytyków  Mega lockdown Makrela prygotowuje, na testy nie ma czasu. 
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Jr. Member

|
 Trzeba trzymać kciuki za gościa, żeby zaraz nie padł i drugą dawkę wziął, bo antyszczepionkowcy będą udowadniać, że to przez pomylone hasło do loginu. 
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Jr. Member

|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Jr. Member

|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Panowie juz jedli w restauracji?  Ja tak 
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Blackend
|
Jak kawiarnie otworzą, to chętnie na kawę pójdę. 
|
|
|
|
|
|
|
|