administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Radomiak
Go
|
I Warszawa będzie ich wspierać.  Czysta retoryka, acz durna Sam Wolkswagen więcej wybulił na ostatni przekręt paliwowy niź nasz kochany pis wyłupił z podatników na 500+ przez cały rok. 
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member

wiadomoci: 3309
|
Nuda...  Jasne, u Ojca Dyrektora to dopiero rozrywka!  Lepiej z mądrym zgubić, niż z głupim znaleźć. Miło mądrego posłuchać.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Radomiak
Go
|
To będzie więcej winiska....bo się pięć set+ dewaluuje.
|
|
|
|
|
|
|
Radomiak
Go
|
Sorry pomyliłem cła z embargo. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Full Member

wiadomoci: 12734
|
To pikuś. My straciliśmy na kaszubskich truskawkach więcej kasy, bo nie ma komu zbierać
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Przyjadą niemiaszki z tej biedy zbierać. 
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Full Member

wiadomoci: 12734
|
Najlepiej jakby coś u Niemca pierdykło, bo oni maja więcej, a my jesteśmy sprawiedliwymi sąsiadami.
|
|
|
|
|
|
|
Radomiak
Go
|
 I dlatego Droga Pani potrzebne im nasze "wsparcie" jak zeszłoroczny śnieg. Bardziej nam (czytaj ;- silnej władzy  ) się przydaje ich "wspierać",... propagandowo. 
|
|
|
|
|
|
|
Radomiak
Go
|
To pikuś. My straciliśmy na kaszubskich truskawkach więcej kasy, bo nie ma komu zbierać
 Pierwszy sort już się z kolan przecież podźwignął. Gdzieżby miał na nie wracać. A ten drugi, to ponoć myśli o czym innym 
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Radomiak
Go
|
I jakżesz takie paszkwile mogą wychodzić na światło dzienne. Ocenzurować ten internet natychmiast. A sam, to bym to porozwieszał na bilbordach przy świątynnych wrotach. Ale cóż ja mogę, biedny miś, a dwa, że po co? 2+2=3 do pustych łbów kafarem wbili i kropka. 
|
|
|
|
|
|
|
|