kelin211
Newbie

wiadomoci: 137
|
Jak sie to rozwinie zobaczymy chociaz wydaje mi sie MN troche przesadzaja ale moze. Na pewno potrzeba wiecej demokracji ! 
|
|
|
|
|
|
|
kelin211
Newbie

|
Wstąpił do Zbrojnego Ośrodka Medycznej Otwartości? ciekawa nazwa  ale jako ochotnik to musial miec ambicje  ale jeszcze poczekajmy czy to prawda
|
|
|
|
|
|
|
|
|
madre
Jr. Member

wiadomoci: 2426
|
https://www.youtube.com/watch?v=tpyuD47I60A&t=1442sSkoro tak nieustannie chwalą tego co za nim nie nadążają, to ja ujmę się za człowiekiem opozycji poza parlamentarnej, który sam skromnie nazwał się wielką mendą (choć jeszcze nie największą).  Widać że czteroletnia odstawka od korytka sejmowego przymusiła go głębokich przemyśleń przyczyn porażek i zwycięstw wyborczych i do zachwalenia wodza-przeciwnika, czym mnie bardzo wzruszył, bo świadczy to o nim, że docenia klasę przeciwnika oraz, że myślenie ma przyszłość. W ogóle niechętnie dostrzegam, że zaniedbujecie osiągnięcia opozycji. 
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Jr. Member

wiadomoci: 4248
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
Jr. Member

Pe: 
wiadomoci: 9244
|
https://www.youtube.com/watch?v=tpyuD47I60A&t=1442sSkoro tak nieustannie chwalą tego co za nim nie nadążają, to ja ujmę się za człowiekiem opozycji poza parlamentarnej, który sam skromnie nazwał się wielką mendą (choć jeszcze nie największą).  Widać że czteroletnia odstawka od korytka sejmowego przymusiła go głębokich przemyśleń przyczyn porażek i zwycięstw wyborczych i do zachwalenia wodza-przeciwnika, czym mnie bardzo wzruszył, bo świadczy to o nim, że docenia klasę przeciwnika oraz, że myślenie ma przyszłość. W ogóle niechętnie dostrzegam, że zaniedbujecie osiągnięcia opozycji.  Jeżdżo, pitolo, drogi zapychajo. Światowo musi być  . Nie tędy droga. Na parking se by stanęli.
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
Jr. Member

Pe: 
|
Muzyki było więcej, gdy tamci nic nie robili. 
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
I piłki nożnej, zamiast sprawiedliwość społeczną uskuteczniać. 
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Jr. Member

|
 Muza i sport nadal trzymają się mocno na tym politycznym Forum!
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member

wiadomoci: 3312
|
https://www.youtube.com/watch?v=tpyuD47I60A&t=1442sSkoro tak nieustannie chwalą tego co za nim nie nadążają, to ja ujmę się za człowiekiem opozycji poza parlamentarnej, który sam skromnie nazwał się wielką mendą (choć jeszcze nie największą).  Widać że czteroletnia odstawka od korytka sejmowego przymusiła go głębokich przemyśleń przyczyn porażek i zwycięstw wyborczych i do zachwalenia wodza-przeciwnika, czym mnie bardzo wzruszył, bo świadczy to o nim, że docenia klasę przeciwnika oraz, że myślenie ma przyszłość. W ogóle niechętnie dostrzegam, że zaniedbujecie osiągnięcia opozycji.  Świetne podsumowanie komuchów pisowskich. Najgorsze mendy, ale sprytne. Sprytniejsze niz czarzasty.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Jr. Member

|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Full Member

wiadomoci: 12754
|
I dobrze, mniejszy wstyd dla Polski.I tak nie zna żadnego języka na poziomie komunikacyjnym, dlatego powinno sie kmiotow izolować
|
|
|
|
|
|
|
Zofia
Jr. Member

wiadomoci: 1915
|
I dobrze, mniejszy wstyd dla Polski.I tak nie zna żadnego języka na poziomie komunikacyjnym, dlatego powinno sie kmiotow izolować
Wiadomość ta przyniosła mi ulgę. 
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
Jr. Member

Pe: 
|
Pizoski łatwy - to+ tamto+. Podatek+, składka+... +
|
|
|
|
|
|
|
kelin211
Newbie

|
Wszcyscy jak popieraja pania Beate  ja rowniez 
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Full Member

wiadomoci: 12754
|
Stękania maja tam pewnie po uszy, a te numery ludzi z wielkim sercem, to tam nie przechodzą.
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Jr. Member

|
 Ło matko! Toż to powinno być 700+ dla niepracujących, aby prawie sprawiedliwie, a nie dla tych co robotę mają jeszcze dokładać! 
|
|
|
|
|
|
|
|