Diogenes z Synopy
Go
|
Wersja z gorzką czekoladą i powidłami śliwkowymi oraz cynamonem.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Na choince to się kiedyś pierniki wieszało...
|
|
|
|
|
|
|
zofijeczka
Go
|
ja wieszałam tylko długie cukierki zawinięte w sreberka w paseczki - nigdy ich nie jadłam bo były niesmaczne - ale lubiłam je wieszać, co roku te same.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Takie sopelki. Też wieszamy...
|
|
|
|
|
|
|
zofijeczka
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Jak im dowalą podatek handlowy, to pewnie po 4gr będą sprzedawać...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A u nas w planie na jutro tiramisu. Produkty już kupiłam...
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A skąd, producenci dadzą stosowne upusty i po sprawie... Ponoć już z większością się dogadali, tylko Wedel się stawia, więc zniknie z półek i tyle.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Tak płacą producentom, że jak oni by jeszcze mieli obniżyć ceny, to musieliby do tego biznesu dokładać...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Zatrudnią Ukraińców i jakoś pociągną.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A skąd, producenci dadzą stosowne upusty i po sprawie... Ponoć już z większością się dogadali, tylko Wedel się stawia, więc zniknie z półek i tyle. Jeśli producent opuści cenę, to będzie zmuszony produkować z gorszych surowców... I tak przez te sieci handlowe produkty są coraz gorsze...
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A skąd, producenci dadzą stosowne upusty i po sprawie... Ponoć już z większością się dogadali, tylko Wedel się stawia, więc zniknie z półek i tyle. Jeśli producent opuści cenę, to będzie zmuszony produkować z gorszych surowców... I tak przez te sieci handlowe produkty są coraz gorsze... To bez znaczenia, będą mieli klientów, bo za prąd, wodę i abonament RTV pójdzie kilka 500+ jak nic, a na żarciu najłatwiej biedakom "oszczędzać".
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
No przecież, że na wódę nie może braknąć, bo wtedy to już tylko na ulice.
|
|
|
|
|
|
|
|