renia
|
Mam zaszczyt poinformować i zaprosić wszystkich Optymalnych Przyjaciół na Spotkanie, które odbędzie się w pierwszy weekend września (3-4. 09. 2016) w Ciechocinku. W najbliższych dniach podam więcej informacji na ten temat. Spotkanie to jest w trakcie ustaleń organizacyjnych. Osoby chętne do uczestnictwa w nim proszę o zapisanie się u Grażyny Borkowicz, pod nr telefonu: 600 818 493
(Zakwaterowanie we własnym zakresie)
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Wieczorowe i zapięte na ostatni guzik... A tak na serio, to nawet nie wiem czy to Spotkanie ma mieć formę luźną, towarzyską, czy jakieś przemówienia też będą przygotowywane...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Słyszałem, że Renia szykuje przemowę!
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Oj tam! Co to dla Ciecie walnąć jaką ciekawą mowę!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Dla mnie to jest pestka... od moreli...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Wiedziałem, że dasz się namówić na śrutowanie...
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Kooleś się ucieszy...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Może też nas zaszczyci swoją obecnością...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
O! Może taki temat: "jak dopasować pod siebie samodzielnie chomąto, aby nie wyszła z tego "formuła 4es"? Przybędzie wtedy na 100%.
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
O! Może taki temat: "jak dopasować pod siebie samodzielnie chomąto, aby nie wyszła z tego "formuła 4es"? Przybędzie wtedy na 100%. I jaszcze temat "Ofiary Diety Optymalnej"... to będzie na pewno...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
O właśnie! Trzeba sporządzić listę, aby o nikim nie zapomnieć!
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Właśnie, bez Jeta nie przyjadą, bo siem nie opłaca.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
O właśnie! Trzeba sporządzić listę, aby o nikim nie zapomnieć! Cooleś powinien być na pierwszym miejscu jako super-ofiara...
|
|
|
|
|
|
|
|
|