administ
Go
|
Ale też miałeś pozytywną opinię... a, dziękuję. To miło słyszeć, iż jest się na ''dobrej ścieżce'' Tak trzymać...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
była tam też dr Agata którą serdecznie pozdrawiamy Nie napiszę, kto wiadomo. Jarek i Maniek Czy Maniek to nie wiem ,ale ja jestem pełen podziwu
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Było tam więcej osób z Forum, tacy co tutaj są zarejestrowani ale nie piszą, i tacy co tylko na bieżąco czytają.
Bo Oni są w ukryciu, ale gdy nadejdzie odpowiednia chwila powstaną i...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ładne dziewczyny, dziarscy panowie i dobry humor.
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
żałujcie że Was nie było (szczególnie pisze do chłopaków), bo Admina dopadła jakaś niemoc miesięczna i przyszedł niosąc pod pachą biochemię. Naprawdę miał ochotę pogadać o czymś więcej niż proporcje i co do chleba zamiast smalcu, ale nikt na taką dyskusję nie był gotowy, a ja to już w szczególności wolałem się nie odzywać, bo jeszcze przepytał by mnie z kilku podstaw i skończyłoby się "siadaj, kapa". Raczej nie liczcie na powrót Toana na forum, trzeba po prostu ruszyć tyłek i się pojawić aby dowiedzieć się coś więcej z trudnych biochemicznych zagadnień. Ale że nie ma tego złego..., to na Waszej nieobecności skorzystałem ja To do nas? Moze za rok sie wybiore w takim razie... Nie wiem jak Gavro
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
"Czekaj tatka latka..."
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
E no na ten wrzesien nie zdazylem wyszlifowac szesciopaka, to dlatego
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
renia
|
To mogłeś go w Ciechocinku sobie kupić...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Było mi bardzo miło ze swojakami z Forum spędzić wspólnie parę godzin. bo pisanie pisaniem...
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
"Czekaj tatka latka..." Dokladnie, ja się nie deklaruję, nie przepadam za spędami, a was wolę mieć w formie cyfrowej. Tylko tego Toana szkoda...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Całkowicie to rozumiem, bo też specjalnie nie przepadam za spotkaniami w dużym gronie, ale jest miło i da się wytrzymać...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|