|
Blackend
|
A zresztą to ja nie jestem organizatorką.
To kto w końcu organizuje to spotkanie, bo liczyłem na chleb ze smalcem, a tak to nie wiem czy tam będzie co optymalnego do jedzenia?
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
A zresztą to ja nie jestem organizatorką.
To kto w końcu organizuje to spotkanie, bo liczyłem na chleb ze smalcem, a tak to nie wiem czy tam będzie co optymalnego do jedzenia? Będzie ale do syta trzeba .Chlebek ze smalcem to wieczorkiem przy grillu.
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Takie dochodzenie przyczyn, dlaczego czasem nie działa, nawet u wieloletnich "optymalnych"... Ponoć niektórym się nawet pogarsza po tych innowacyjnych terapiach!
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Właśnie, tylko problem w tym, że u wielu świadome dbanie o zdrowie prowadzi do kalectwa... To zjawisko występuje szczególnie u tych "normatywnych", co normy muszą badać każdego dnia! Choćby sikając po palcach.
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Choćby sikając po palcach. A to ci, którzy kochają formuły, a potem narzekają, że mają obsikane palce.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Ta droga jest utwardzona ,ale po wertepach to ekstrema ,dlatego Wiadomo, że naokoło po wertepach lepiej, bo jak się człowiek nie umęczy, to się terapia nie liczy.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Krzysiek jechał starą jedynką do Łęczycy i mówił, że droga zupełnie puściutka i nawet Policja nie łapała. Ja tam wolę na A1 wjechać, bo ten "teren zabudowany" teraz taki niebezpieczny, ledwie się gazu trochę doda i zaraz mogą zabierać prawo jazdy na kwartał...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Spore trasy Krzysiek robi...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
W ogóle powinni zaprzestać kontroli trzeźwości, bo to ta sama sytuacja, jak z łapaniem złodzieja przed włamaniem - mogą mu skoczyć. To samo z pijakami - dojechałeś udało ci się, ale za wypadek ze skutkiem śmiertelnym z ciupy nie wyjdziesz, choćbyś był samą Dudą! Bo prawo to ma być prawo, a nie represjonowanie niewinnych... A masowe badanie trzeźwości przez policję nie ma umocowania prawnego, ponieważ policjant może zażądać dmuchania w alkomat tylko w przypadku popełnienia przynajmniej wykroczenia - jakby co. Ale ponieważ u nas jest powszechność nieznajomości prawa, więc i ponoć "dobra zmiana" ma rację wykańczając Trybunał Konstytucyjny...
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
nota bene - część z nich wybranych niezgodnie z prawem
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ale to wina "dobrej zmiany", bo Kaczyński w ostatnim szeregu służył, a Rzepliński w pierwszym...
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Ale to wina "dobrej zmiany",
zgadza się. Trzeba było coś zrobić, bo już się zanosiło, że hordy analfabetów będą przyjmować władzę. I wybrano w razie czego o paru sędziów więcej (z jedynej słusznej partii)
|
|
|
|
|
|
|
|