|
Diogenes z Synopy
Go
|
to raczej sarkazm
|
|
|
|
|
|
|
|
anakin
Go
|
Z forumowiczów była tylko Renia i ja oraz Admin (urzędowo ) Toz to 1/4 forum! i żałujcie że Was nie było (szczególnie pisze do chłopaków), bo Admina dopadła jakaś niemoc miesięczna i przyszedł niosąc pod pachą biochemię. Naprawdę miał ochotę pogadać o czymś więcej niż proporcje i co do chleba zamiast smalcu, ale nikt na taką dyskusję nie był gotowy, A moze to byla zakamuflowana ksiazka o Windowsie 10... Raczej nie liczcie na powrót Toana na forum, trzeba po prostu ruszyć tyłek i się pojawić aby dowiedzieć się coś więcej z trudnych biochemicznych zagadnień. Panie rzeczniku, panie rzeczniku, jakie to smutne wiesci!
|
|
|
|
|
|
|
|
anakin
Go
|
Nie ma szans, nawet sam pozwoliłem sobie namawiać aby tego nie robił, bo zaczną kraść wiedzę i sprzedawać jako swoją. Przy takim podejsciu, to mysle, iz nawet pan Tomasz Kwasniewski nie doczeka sie "objawienia". Ja tego podejscia kompletnie nie ogarniam w tym konkreynym przypadku. Ogarniam je zas w przypadku tzw. "Illuminati" czy Kosciola Scjentologow (swoja droga wole od reszty sekt religijnych, z katolicka na czele).
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
zadać trochę pytań aby zdecydować, czy tak się chcą odżywiać... Teresa jest najlepsza. Oczywiście powiedziałaś, że taki jeden wariat wypisuje codziennie co je - w wątku śniadanie i jeszcze żyje i ma się dobrze? Zapomniałam to powiedzieć... Ale też miałeś pozytywną opinię...
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Teresa, były tam osoby, które bardzo chwaliły Ciebie za to, że jesteś pomocna i zawsze można na Ciebie liczyć (i w realu i mejlowo).
Nikt nie oponował?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Potwierdzali inni...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Chociaż nie było to łatwe...
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Fajne fotki
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Ale też miałeś pozytywną opinię... a, dziękuję. To miło słyszeć, iż jest się na ''dobrej ścieżce''
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ale też miałeś pozytywną opinię... a, dziękuję. To miło słyszeć, iż jest się na ''dobrej ścieżce'' Nie napiszę, kto Cię chwalił, bo byś był zbyt dumny...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Było tam więcej osób z Forum, tacy co tutaj są zarejestrowani ale nie piszą, i tacy co tylko na bieżąco czytają.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
I co jest bardzo ważne, była tam też dr Agata Płowecka...
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
była tam też dr Agata którą serdecznie pozdrawiamy Nie napiszę, kto wiadomo. Jarek i Maniek
|
|
|
|
|
|
|
|