Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Mięso pokroić w kostkę i podsmażyć na smalcu na dość dużym ogniu, żeby się szybko zamknęło. Będzie smaczniejsze. Także tak kiedyś robiłem, a teraz zmieniłem zdanie. Smaczne co najwyżej będzie w sosie, a nie w mięsie Dałbym małe podgrzybki lub kurki zamiast pieczarek - smakowo zdecydowana róznica.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A kto tam ma swój koperek...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
I kto chciałby go kopać?
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Adam mówił, że przy wi-fi nie wyrośnie. Albo krzywo.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Jak się zrobi ekran z folii, to będzie ok...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Mnie dzisiaj się podobały rolady wieprzowe w sosie - z kapustą czerwoną i kluskami śląskimi (w programie z Gesslerową). Tylko klusek mieli zdecydowanie za dużo na talerzu, ale rolady były ze sloninką i ładnie wysmażone... Brawo Ty...
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Leciało godzinę temu i tak przy kawie z mężem (po spacerku) zerknęłam jednym okiem... Ale nie lubię jej, ani programów z nią... Ale czasami zerknę mimo wszystko... A co do wagi, to u mnie w dobrą stronę się zmienia...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Omijać z daleka takie indywidua!
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
To Ty oglądasz tę mistrzynię tycia? Przecież można się od niej zarazić! O to to, nie rozumiem jak mozna patrzec co wyprawia w kuchni ta otluszczona osoba.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|
Ale byłam kiedyś w restauracji w Wiśle, po jej rewolucjach, powiem wam, że jedzenie mieli naprawdę pyszne i śmiało można pod optymalne podciągnąć. Zupa rybna z klopsikami, podbita śmietanką, poezja!
|
|
|
|
|
|
|
|