Autor
|
Wtek: (...)A wreszcie rzekli Elohim: uczynmy czlowieka na Nasz obraz, podobnego Nam! (Przeczytany 69069 razy)
|
|
Zyon
|
Ja zaczynam siebie podejrzewac. Otoz historia jest dosc niesamowita: gavro (a on wszystko wie najlepiej) powiedzial mi, ze z zerwanym wiezadlem nie da sie biegac ani uprawiac sportu, bo wiezadla sie naukowo nie zrastaja i wtedy lipa, ze sportu pozstaje tylko pilot, piwko i Eurosport. Niestety (dla mnie) ja wbrew temu co mowi gavro (a on wszystko wie najlepiej) biegam i gram w pilke, dodatkowo sportowy fizjoterapeuta ogladal moja noge i powiedzial, ze wyglada ok. Pokazalem mu gdzie mnie jeszcze boli przy nacisnieciu i mowi, ze po zerwaniu wiezadel tego tam nie powinno byc w tym miejscu. Wtedy pomyslalem, ze cos moze (o boze!) nienaukowo mi sie w nodze pozrastalo czy cos i nagle oblal mnie zimny pot, potem pomyslalem, ze to takie ludzkie i wtedy oblal mnie z kolei pot goracy... Pomyslalem, ze to moze dlatego, ze moze jestem kosmita zupelnie niepodobnym do kosmity i troche sie zdenerwowalem, bo zawsze chcialem zobaczyc kosmite a okazuje sie, ze codziennie go widzialem w lustrze i nie jest to jakis nadzwyczajny widok nie liczac fajnych muskli i szesciopaka... Czy wy tez macie jakies swoje przezycia zwiazane z kosmitami?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
|
renia
|
Może piątego by dało radę... Trzeba iść z postępem...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Przyznaj sie, ze najbardziej cie ciekawi ten szesciopaczek... Ale sprobuje sie teleportowac, tylko nie moge sobie przypomniec, gdzie ten teleporter zostawili(/em?).....nie powiedzieli mi, ze jestem kosmita
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
Przyznaj sie, ze najbardziej cie ciekawi ten szesciopaczek... Najlepiej Lech, ale Żywiec też ujdzie!
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
Jeśli pomidor to głownie schemizowana, brudna woda to piwo to schemizowane popłuczyny ze zgrzybiałego zboża z dodatkiem ziela, ale zaraz czy nie jest to niepokojąca wiadomość, po co takie rzeczy pisać.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ale alkohol dość tanio wychodzi.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Przyznaj sie, ze najbardziej cie ciekawi ten szesciopaczek... Najlepiej Lech, ale Żywiec też ujdzie! Koncerniakow moje delikatne kosmiczne plucotchawki nie akcceptuja, no moze jakis Kasztelan od biedy przejdzie
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Jacy eksperci takie twierdzenia. Wystarczyłoby, żeby z jakiegokolwiek powodu dobór preferował prawoskrętne aminokwasy i lewoskrętne cukry i już nie byłoby nas. Wystarczyłoby, żeby tlen na początku istnienia fotosyntezy wytruł więcej lub mniej organizmów, nas by nie było. Żeby asteroida, która zgładziła dinozaury minęła nas o włos, nigdy by nas nie było. Żeby nasi hominidzcy antenaci nie prześlizgnęli się przez którąś z licznych "szyjek od butelki" czy "wąskich gardeł", to samo. Można mnożyć takie przykłady, tylko po co w ogóle gadać o idiotyzmach? Jedyną hipotetyczną możliwością jest, że Obcy w jakiś sposób zrobili nas "na obraz i podobieństwo" i dlatego mogliby być nieodróżnialni od nas, inaczej - nie ma mowy.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Jedyną hipotetyczną możliwością jest, że Obcy w jakiś sposób zrobili nas "na obraz i podobieństwo" i dlatego mogliby być nieodróżnialni od nas, inaczej - nie ma mowy. No ale to chyba oczywiste, zrobili to Igigowie na polecenie Annunakow, mowia o tym wyraznie pisma sumeryjskie. Pierwsze wersje byly niezbyt udane, nie trzymaly moczu, mialy problemy z nerkami i nie mogly sie rozmnazac. Potem to poprawiono. Sadzisz, ze to bajania "naprutych winem i upalonych zielskiem kolesi?" Sumerow, ktorzy jak wszyscy starozytni mieli hopla na punkcie budowania "swiatyn" i wymyslaniu bezsensownych "bajek" do przekazywania ich potem przez stulecia? Prawo Lebiegi nawet temu przeczy
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
Gavroche
|
Jedyną hipotetyczną możliwością jest, że Obcy w jakiś sposób zrobili nas "na obraz i podobieństwo" i dlatego mogliby być nieodróżnialni od nas, inaczej - nie ma mowy. Sadzisz, ze to bajania "naprutych winem i upalonych zielskiem kolesi?" Nie mam pewności co do stanu upojenia środkami psychoaktywnymi, bo to raczej teksty dla kontroli prostych umysłów, a nie opisy własnych drugtripów, ale tak, to ewidentnie bajania, jakich zresztą pełno w każdej "wielkiej księdze".
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
ale tak, to ewidentnie bajania, jakich zresztą pełno w każdej "wielkiej księdze". Zapomniales dodac z przodu "wg moich redukcjonistycznych urojen" i wszystko byloby OK Niepojete, tyle pracy i znoju starozytni wlozyli po to zeby te "bajania" spisac i przekazac potomnym i pomyslec, ze te glupki jednoczesnie mieli technologie, ktorych dzisiaj nie znamy Nie wiem kolego czego dzisiaj nie dojadles, ale osrodki mozgu odpowiedzialne za logike cos ci iskrza Podjedz no troche mjodku spadziowego zeby zalepil ci te iskrzace koncowki
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
|
|
administ