administ
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zofia
Jr. Member
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Gość
|
Talarki! Â ToĹź to sam jeden zwiÄ
zek Maillarda, a wiadomo jakie to toksyczne! Â A na surowo tych ziemniakĂłw siÄ nie da?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Gość
|
Dla kaĹźdego, bo "czerwone miÄso" jest rakotwĂłrcze!Â
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
zek Maillarda, a wiadomo jakie to toksyczne! Â A na surowo tych ziemniakĂłw siÄ nie da? No wiesz? Tego to by nawet chyba Gaciong nie przeĹknÄ
Ĺ...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Dla kaĹźdego, bo "czerwone miÄso" jest rakotwĂłrcze! A zielone moĹźna jeĹÄ?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Gość
|
zek Maillarda, a wiadomo jakie to toksyczne! Â A na surowo tych ziemniakĂłw siÄ nie da? No wiesz? Tego to by nawet chyba Gaciong nie przeĹknÄ
Ĺ... Ale HanniuĹ by daĹ radÄ! Â
|
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Gość
|
Jakby co, to z Ĺopatki i ze sĹoniny teĹź "boczek" wyjdzie i to dokĹadnie taki, jaki siÄ chce otrzymaÄ.
I o to mnie wlasnie chodzi. Bo widze, ze boczek w polskich sklepach to pochodzi og swin, ktore jak sa zabijane to waza moze 80 kg. Gdzie ten tluszcz? Ja kupuje u rolnika cala swine, on wie, co ja chce- wiec swinia wazy 120-140 kg. Tluczszu do oporu. Boczek, jak to sie dzisiaj mowi przerosniety. Ja nie musze mieszac lopatki ze slonina. Lopatka dla mnie to zupelnie inny temat, nie mielony
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Gość
|
Taki... Czasami bywa bardziej tĹusty... O! to, to rozumie. To jest boczek. Taki to ja bym upiekl i zjadal z maselkiem.
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Gość
|
POLICZKA gotowane dla pieska 50 centĂłw porcja ok 200gr . ZĹote czasy, nawet przy garach nie dadzÄ
postaÄ.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Gość
|
Sporo, ale trzeba kupowaÄ "dla psa", a jak siÄ chce chudo, to "dla chorego dziecka". - DzieĹ dobry, poproszÄ te Ĺcinki dla psa, tylko Ĺźeby nie byĹy takie tĹuste, bo mÄ
Ĺź ostatnio strasznie rzygaĹ. Â
|
|
|
|
|
|
|
|