Diogenes z Synopy
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Że Optymalny jest kimś wyjątkom Wielu ma zapędy dyktatorskie... Wszystkich na jedną modłę by robili...
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
i jaki świat byłby cudny. Jak z książek Doktora. Różnić się pięknie, też można.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Doktor to wizjoner, widział uniwersalne prawa i stworzył świetny pomysł na... utopię. Natura ludzka niestety.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Każdy projekt jest utopią, dopóki nie jest zrealizowany...
|
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
Ale czynnik ludzki się składa. Przykładowo:Suma wszystkich liczb całkowitych wynosi zero.
|
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
Żeby była dziura, musi istnieć coś większego. W tym kontekście dziura pozwala z tej samej ilości utworzyć coś większego, ciekawszego.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Ty jesteś złośliwy i wulgarny i robisz taką opinię Optymalnym. Skąd wchodzący na to Forum mają wiedzieć, że jesteś wyznawcą rotacji EBW? A ja nie jestem żadnym pisowcem ani pełowcem... Maniek po prostu przerotowal, w wolnym słowotworczym tlumaczeniu....zgnil
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Tris
Go
|
no nie mogę uwierzyć, po 10 latach czytania tego forum, w końcu doznałam rejestracji nie wiem jednak czy prędko zmienię przyzwyczajenia i poza czytaniem będę pamiętała o pisaniu
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Witaj na pokładzie...
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|
Przynajmniej wiesz, o co tu chodzi, jak się przyglądasz od 10 lat
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Ja już tu pisze z 10lat i dalej nie wiem o co niektórym chodzi?
|
|
|
|
|
|
|
Tris
Go
|
Kilkoro z Was bardzo dobrze znam możecie mi wierzyć bądź nie, ale naprawdę czytam Was od dobrych 10 lat. Odżywiam się optymalnie od kilkunastu lat, mam wszystkie wyczytane do granic możliwości książki J. Kwaśniewskiego, podjęłam też próbę zrozumienia teorii kwantowej Anakina (jeśli wiecie co mam na myśli) ....Znam specyfikę tego forum, które dla ludzi nie znających zasad ŻO, bądź początkujących może wydawać się nieco hermetyczne. Obowiązuje tu bowiem lekko ironiczno-cyniczny sposób pisania, nie do końca czytelny dla osób zbyt dosłownie je czytających... witam Was bardzo serdecznie ps. Zawsze bawiło mnie sarkastyczno - dobrotliwe poczucie humoru Admina, który szczególnie upodobał sobie dobre dzieci....
|
|
|
|
|
|
|
anakin
Go
|
podjęłam też próbę zrozumienia teorii kwantowej Anakina (jeśli wiecie co mam na myśli) Teoria kwantowa anakina? =O Odswiezysz mi pamiec? ;>
|
|
|
|
|
|
|
|
|