administ
Go
|
Otrzymałem mailem: "Witam! jestem na ŻO od 3 miesięcy. Chciałam zapytać czemu nie można zarejestrowac sie na forum. Nie chcecie nikogo już? Pozdrowienia I.Z." Aby zarejestrować konto na tym Forum należy: napisać maila na adres toan@q4.pl, a w treści podać nazwę Użytkownika z której się chce korzystać. W odpowiedzi otrzyma się hasło do założonego konta. Ponieważ hasło jest wysyłane automatycznie może ono trafić do folderu "spam" - należy na to zwrócić uwagę. I tyle.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|
|
|
|
|
|
|
|
anakin
Go
|
Temat rychlo w czas. Ale lepiej pozno niz wcale. =p
Proponowalbym tylko podpiac go u szczytu kazdego dzialu; w ustawieniach winna byc taka opcja... "ogloszenie globalne" czy cos w ten desen.
Obecnie temat ten jest tylko w tym dziale - Wolne tematy - a sadze, ze osoby takie jak Iza przegladaja raczej dzialy powiazane z dieta chcac uzupelnic informacje. Do tego dzialu raczej zajrza na samym koncu, po odrobieniu pracy domowej.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ależ to dla mnie uproszczenie, a nie "walka" o każdego, kto tu się chce zarejestrować, bo nie muszę każdemu z osobna tłumaczyć, tylko wklejam linka do tego wątku i po sprawie. Fakt późno na to wpadłem, ale jutro jeszcze nie zamierzam zamykać tego Forum, dlatego zaoszczędzę sobie zachodu przy kolejnych rejestracjach... Ten wątek jest tylko dla mojej wygody.
|
|
|
|
|
|
|
Iazbela
Go
|
Anakin - żebyś się nie zdziwił - nie zajrzałam na końcu
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Jest lepiej niż przypuszczałem, bo nawet linka wklejać nie muszę, tylko od razu mogę rejestrować konta.
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
użytkownicy napisali 192883 postów, tematów 9870 Mamy 15378 zarejestrowanych użytkowników
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Jak zrozumiesz różnicę między "zarejestrowany", a "aktywny", to zupełnie nie jest zabawne.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Ale Adam zacytowal z DD. Tam lista "Przez ostatnie 24 godziny byli na forum" ostatnio zajmuje jedna linijke. Tutaj jest 67 userow.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
vvv
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jeszcze wyznawcy rotacji Ewy Bednarczyk-Witoszek tu są... Niemieszania białek i mieszania w głowach...
|
|
|
|
|
|
|
|
|