|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Chyba nie o ciebie chodziło Diogenesowi Jarku. Prawdę mówiąc bardzo mi się nie podobają te osobiste przytyki co poniektórych. Co innego merytoryczny dialog, a co innego obrażanie i wyzwiska. Takie coś nie powinno mieć tu miejsca. Niektórzy bez docinki nie potrafią pisać, albo uważają, że nie warto pisać, jeśli to nikogo nie zaboli... "Podniecają" się obrażaniem innych...albo muszą w ten się dowartościowywać... I tam narzekanie, tu jest hilife i spoko luzik. W realu to jest hardcor, szczególnie jak się zarabia na życie. Hardcor chyba jak się wydaje na zycie
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
To ja tak mam ,ale nie potrafiłem tego określić
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
wiadomoci: 4136
|
Wzruszająca historia... Kali ukraść - dobrze. Kalemu ukraść - źle. Kto mieczem wojuje, od miecza ginie, czy jakoś tak. Faktycznie dziecinny ten diogenes. Ale ogólnie bardzo ok. Tylko ten pis i piotrowicz go strasznie sponiewierali.
|
|
|
|
|
|
|
Bobby
Go
|
A kto mleczem się leczy ten mleczem raka nie wyleczy.
|
|
|
|
|
|
|
Bobby
Go
|
Czy jakoś tak.
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|
Właśnie, przecież my tu wszyscy prawie jak w komunie. Aż sam Naczelnik pozazdrościł i zaczął innym też wdrażać. Tyle, że on poszedł dalej i wymyślił 500+ Oraz więzienie za błąd w fakturze.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Raczej mu to podpowiedzieli...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
A ten łyka jak pelikan.
|
|
|
|
|
|
|
Bobby
Go
|
Ślinę
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
To suchość w ustach z powodu syndromu metabolicznego zwanego cukrzyca typ II. Ale jak się ma ginekologa i endokrynologa jako znawców od leczenia tej wymuszonej w pewnym sensie wady genetycznej, to i przełykanie na sucho też dochodzi.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Co za katorga, szczególnie dla konesera napojów akcyzowych.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Bobby
Go
|
Popalić też nie zaszkodzi
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Jasne, nikotyna nie jest aż taka zła, jak ją malują...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A "maryśka" jeszcze lepsza...
|
|