|
Jarek
Go
|
Ja chcę poznać , masz ?
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Bo tam to ponoć Bizancjum i wszystko mają.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ponoć testują przed legalizacją...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Jak oni przetestują to znowu wszystko spartaczą przypały
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Bo po to oni są aby nadmiar bogactwa wypracowanego zmarnować i w ten sposób chronią sprawiedliwość społeczną.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Wszystko oni, czuję sie taki pokrzywdzony .Chciałbym jarać ,ale jetem sprawiedliwy ,dlatego czekam na legalizacje
|
|
|
|
|
|
|
Bobby
Go
|
Jasne, nikotyna nie jest aż taka zła, jak ją malują... Nikotyna jest na pewno mniej straszna od fajek (palonych, bo jak sobie leżą w sklepie na półce to krzywdy nikomu nie robią). Chociaż dymek może zwiększyć suchość w jamie ustnej to się bardziej pić chce .
|
|
|
|
|
|
|
Mirek
Go
|
Bo po to oni są aby nadmiar bogactwa wypracowanego zmarnować i w ten sposób chronią sprawiedliwość społeczną. ani centy ani cala ponad miara
|
|
|
|
|
|
|
|
grenis
Go
|
"Witam! Ja z kolei chciałbym pożegnać się. Żegnam. Ja tez uciekam. Milo bylo, ale pewne granice dobrego smaku sa tutaj przekraczane, a ja tego nie akceptuje.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
To chyba masz problem z akceptacją u siebie? Ja również dziękuję za wiele fajnych wpisów i przemyśleń. Powodzenia
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Ło Matyldo, znowu piaskownica nie ta?
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Raczej nie chodzi o preferencje polityczne (nie powinno się generalizować, błędy wszystkie partie popełniają), tylko o kulturę pisania i ataki personalne. Tak samo było z Diogenesem...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Jak się zaczepia, to trzeba się liczyć... A jak się nie chce po dupsku zebrać, to się milczy... I bez przesady, bo nic aż tak "obraźliwego" nikt tu nie napisał.
|
|
|
|
|
|
|
|