|
administ
Go
|
Ale on się nie nadaje do publicznej dyskusji, bo się obraża przeważnie bez powodu.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Nie było bez powodu. Był wyśmiewany za "niepoprawność" polityczną... Nikogo nie obrażał. Nie chciał być nadal "workiem treningowym"... Tylko ja jestem taka wytrzymała... Ale do czasu...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A Jarek mało razy? Określenia nawet takie, że "tobie pod deklem wali" i to dwa razy napisał tak, a Ty mu nawet uwagi nie zwróciłeś, to się rozpędza...facetom nie docina, bo by dostał "trzonkiem od łopaty"... Administrator powinien dopilnować, aby nie było personalnych wyzwisk i chamstwa na Forum. Ja z nim w "dyskusję" nie chcę wchodzić, mnie obrażanie innych i złośliwość nie bawi.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ale przecież ostatnio sama Jarka zaczepiasz, bo Ci jego zaczepek brakuje! Tu nie ma do tego "administratora" - każdy se pisze co chce, pod warunkiem, że zgodnie z ogólnie przyjętymi normami społecznymi. I fajnie jest, bo nie mam żadnej roboty administracyjnej dzięki takim Użytkownikom.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Pisanie obiektywne o kimś, a złośliwe obrażanie, to jest diametralna różnica. A to, że komuś "wali pod deklem" to są "ogólnie przyjęte normy społeczne"? Czy złośliwe ataki personalne...
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Z polityki już się wycofałam (z pisania o niej ) za dużo w tym jadu...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
madre
Go
|
...komuś "wali pod deklem"...
Gdyby życzliwie spojrzeć, można by założyć, że komuś pod pokrywką kitłaszą się, kołaczą się i kipią się złote myśli, które domagają się uzewnętrznienia, dlatego też berecik może delikatnie drżeć. Ostatnio czytałem tu gdzieś, że przewodzi towarzystwu "Optymalna perła". To chyba komplement?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jak ja miesiącami milczałam (tzn. do Jarka się nie odzywałam), to nic nie zmieniało...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Ciche dni nic nie daja a sa juz zaliczane do metod psychicznej represji
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
madre
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zofia
Jr. Member
wiadomoci: 2297
|
Jak ja miesiącami milczałam (tzn. do Jarka się nie odzywałam), to nic nie zmieniało... "Kto się czubi, ten się lubi" Miłość wygasła?
|
|
|
|
|
|
|
|