forum.dr-kwasniewski.pl
Witamy, Gość. Zaloguj się, lub zarejestruj proszę.
2024-03-29, 09:54:42

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Szukaj:     Szukanie zaawansowane
5. Węglowodany staramy się zjadać w postaci skrobi, tj. w ziemniakach i warzywach.
658490 wiadomości w 4058 wątkach; wysłane przez 27 użytkowników
Najnowszy użytkownik: startom
* Strona główna Pomoc Szukaj Kalendarz Zaloguj się Rejestracja
+  forum.dr-kwasniewski.pl
|-+  Działy Forum
| |-+  Kuchnia Optymalna.
| | |-+  Pasztetowa
« poprzedni następny »
Strony: [1] Do dołu Drukuj
Autor Wątek: Pasztetowa  (Przeczytany 8862 razy)
Teresa Stachurska
Gość


Email
Pasztetowa
« : 2016-10-25, 16:33:46 »

Zapisane
renia
Hero Member
*****
Płeć: Kobieta
wiadomości: 70133


Odp: Pasztetowa
« Odpowiedz #1 : 2016-10-25, 16:40:01 »

Rewelacja.  Very Happy Chyba zrobię... Rolling Eyes Już czuję jej smak... Very Happy Cool A majeranku nie trzeba?
Zapisane

administ
Gość


Email
Odp: Pasztetowa
« Odpowiedz #2 : 2016-10-25, 16:43:40 »

 Laughing
Kiedy zaczynasz... Wink
Zapisane
administ
Gość


Email
Odp: Pasztetowa
« Odpowiedz #3 : 2016-10-25, 16:45:14 »

Zapisane
renia
Hero Member
*****
Płeć: Kobieta
wiadomości: 70133


Odp: Pasztetowa
« Odpowiedz #4 : 2016-10-25, 16:49:25 »

Laughing
Kiedy zaczynasz... Wink

Jak będę miała czas Cool i pomoc. Jutro majstry będą w domu "rządzić" to się nie da... Może w czwartek... Rolling Eyes
Zapisane

administ
Gość


Email
Odp: Pasztetowa
« Odpowiedz #5 : 2016-10-25, 16:53:57 »

Wątroba z mięsem zawsze się dobrze smakowo rozkłada, byle soli i pieprzu stosownie sypnąć.  Very Happy
Zapisane
administ
Gość


Email
Odp: Pasztetowa
« Odpowiedz #6 : 2016-10-25, 16:58:49 »

Ponieważ jest parzone, to można swobodnie z pięć, sześć jajek dorzucić, jakby co. Będzie "mocniejsze" w minerały i witaminy, poprawi też konsystencję, choć zmniejszy smarowność...
Zapisane
renia
Hero Member
*****
Płeć: Kobieta
wiadomości: 70133


Odp: Pasztetowa
« Odpowiedz #7 : 2016-10-25, 17:02:09 »

Wątroba z mięsem zawsze się dobrze smakowo rozkłada, byle soli i pieprzu stosownie sypnąć.  Very Happy

Podobnie czasami robiliśmy kotlety mielone z wątróbką... Very Happy
Ale nie wszyscy u nas za nimi przepadali... Confused
Zapisane

Teresa Stachurska
Gość


Email
Odp: Pasztetowa
« Odpowiedz #8 : 2016-10-25, 17:15:20 »

Ponieważ jest parzone, to można swobodnie z pięć, sześć jajek dorzucić, jakby co. Będzie "mocniejsze" w minerały i witaminy, poprawi też konsystencję, choć zmniejszy smarowność...


A same żółtka?
Zapisane
Blackend
Hero Member
*****
wiadomości: 55668


Odp: Pasztetowa
« Odpowiedz #9 : 2016-10-25, 17:32:09 »

Pasztetową lubię sobie na głoda wszamać, najlepiej posmarowaną chrzanem.  Very Happy
Zapisane
administ
Gość


Email
Odp: Pasztetowa
« Odpowiedz #10 : 2016-10-25, 17:45:03 »

Ponieważ jest parzone, to można swobodnie z pięć, sześć jajek dorzucić, jakby co. Będzie "mocniejsze" w minerały i witaminy, poprawi też konsystencję, choć zmniejszy smarowność...


A same żółtka?

Można poeksperymentować. Na pewno się nie zmarnuje.
Zapisane
Teresa Stachurska
Gość


Email
Odp: Pasztetowa
« Odpowiedz #11 : 2016-10-25, 17:47:44 »

Dziękuję Smile 
Zapisane
Strony: [1] Do góry Drukuj 
« poprzedni następny »
Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP forum.dr-kwasniewski.pl | Działające na SMF 1.0.8.
© 2001-2005, Lewis Media. Wszystkie prawa zastrzeżone.
Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!
Strona wygenerowana w 0.027 sekund z 19 zapytaniami.