Strony: 1 2 [3]
|
|
|
Autor
|
Wtek: Brazylijskie jiu jitsu a dieta optymalna . (Przeczytany 124214 razy)
|
Jarek
Go
|
Teraz Ty oceniasz w sposób wulgarny innych, i to jest ta Twoja sprawiedliwość ?
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
można mieć różne zdania, różne poglądy polityczne, ale tutaj na Forum nie powinno być wulgaryzmów, chamstwa i personalnie obrażających epitetów.
Zawsze tak było, że schlebiający na dworze czy to królewskim czy politycznym mieli fory u władcy, niezależnie od tego co przedstawiali, i co o nich myślał sam król czy przewodniczący. Musisz się z tym pogodzić, albo dostosować się.
|
|
|
|
|
|
|
superkiel11
Go
|
Do wszystkich którzy nie wnoszą nic do tematu prosze o założenie własnego tematu i tam oczernianie siebie . Pisząc te bezwartościowe posty temat sie nie rozwija . Dzieki
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
Wiadomo, kaloryferek wyjdzie, ale to co pod kaloryferkiem w stosunkach męsko-damskich ważniejsze, a jeszcze bardziej to co na szyi, jakby co...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
można mieć różne zdania, różne poglądy polityczne, ale tutaj na Forum nie powinno być wulgaryzmów, chamstwa i personalnie obrażających epitetów.
Zawsze tak było, że schlebiający na dworze czy to królewskim czy politycznym mieli fory u władcy, niezależnie od tego co przedstawiali, i co o nich myślał sam król czy przewodniczący. Musisz się z tym pogodzić, albo dostosować się. Masz rację.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
I bardzo dobrze że nie wnoszą ,bo co robiliby ci co wnoszą
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Problem w tym, że brak akceptacji i szacunku dla ludzi o innych przekonaniach, a szczególnie traktowane ich jak "wrogów" staje się normą w tym kraju. To bardzo źle wróży, gdy fanatyzm bierze górę...
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Właśnie ,lepiej się rozczarować sam ze sobą ,to i więcej akceptacji dla innych będzie Wolności nigdy nie za wiele ,bo można się zawsze jeszcze lepiej nudzić
|
|
|
|
|
|
|
Bobby
Go
|
Problem w tym, że brak akceptacji i szacunku dla ludzi o innych przekonaniach, a szczególnie traktowane ich jak "wrogów" staje się normą w tym kraju. To bardzo źle wróży, gdy fanatyzm bierze górę... Lepiej traktować bliźnich jak "kolegów" i kochać całym ciałem.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Maniek jak sam powiedziałeś cyferki sa dla ortodoksyjnych albo początkujących i wlasnie jestem początkującym ktory nie chce popełnić błędów żywieniowych . Dzieki wielkie Gavroche za uświadomienie , od dzisiaj a moze bardziej od jutra jem wtedy kiedy zgłodnieje ,bez wyliczeń . Gdzies widziałem na forum ze nie chodzi o wyliczenia tylko o obserwacje swojego ciała , jesli chudniemy to zwiększamy korytko i tyle - nie wiem czy to prawda . Co do żółtek , salcesonu to jadam go multum , skórki świnskie bardzo rzadko ale to chyba dlatego ze niewiem jak je przyrządzić Dasna z całego serca gratuluje zapału i wyników w sporcie , tak trzymac . Do tego jeszcze dobre wyniki w biznesie , coraz bardziej sie przekonuje do diety optymalnej ktora jak widac na Pani przykładzie daje duzo energi . Superkiel dziękuje bardzo. Mów mi Dasna. Wszyscy tu jesteśmy na Ty. Podstawą jedzenia u mnie są żółtka, ( żółtkownica na smalcu) masło , karkówka. Czasami jem chleb bez mąki z ziaren, jakoś je sklejają i na nim b. dużo masła. Uwielbiam tatara i pakuję do niego 8 żółtek. Uwielbiam chrząstki, klej z golonki, nóżki , flaki, skórki z boczku. Od czasu do czasu jem kasze białą gryczaną , bo prażonej nie lubię. Dobrze się regeneruję. Wypróbuj na sobie i popatrz na swoje mięśnie. Sam poczujesz czy zwiększyć białko czy zmniejszyć i czy dopakować jeszcze tłuszczu. Tłuszcz to czysta energia , czysta siła.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Problem w tym, że brak akceptacji i szacunku dla ludzi o innych przekonaniach, a szczególnie traktowane ich jak "wrogów" staje się normą w tym kraju. To bardzo źle wróży, gdy fanatyzm bierze górę... Lepiej traktować bliźnich jak "kolegów" i kochać całym ciałem. Bez jaj, lepiej unikać jak ognia, a jak już się nie da, to coś tam miłego bąknąć, ale żeby było w miarę neutralne, bo nigdy nie wiadomo kiedy mogą się okazać pomocni.
|
|
|
|
|
|
|
markos
Newbie
wiadomoci: 169
|
Wiadomo, kaloryferek wyjdzie, ale to co pod kaloryferkiem w stosunkach męsko-damskich ważniejsze, a jeszcze bardziej to co na szyi, jakby co... O co chodzi z tą szyją?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Głowa na karku, czyli rozum... To jest najważniejsze...
|
|
|
|
|
|
|
markos
Newbie
wiadomoci: 169
|
Taa
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Teraz to tylko "pisowskie gacie" są ważne... Dla niektórych, naturalnie.
|
|
|
|
|
|
|
|
Strony: 1 2 [3]
|
|
|