Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
I Optymalni nie są nieśmiertelni... Ale są tacy, co twierdzą, że Doktor obiecywał przynajmniej wiek matuzalemowy, a przynajmniej odrastanie włosów...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
A skąd, cooleś nie ma nowych, sensacyjnych materiałów do promowania Doktora... Forko dobrychdzieci juz kompletnie zdechlo, nie dziwne, pies z kulawa noga tam nie zaglada. Pasek " byli obecni przez ostatnie 24 godziny" ma juz od dawna tylko jedna linijke w postaci 4-5 nickow z czego 2 to Wielmozny i dario a reszta jakies boty Nawet moderatorzy nie wpadaja. Teraz cooles moze tam pisac co chce, ale nie ma to sensu, bo to bedzie mialo sile razenia niczym pierdzenie myszy w szkatlulce po bizuterii.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
|
Na KetOn
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
|
Potwierdzam, ale to nie Dieta Optymalna, tylko ŻrO, czyli "formuła 4es" - espróbuj espieprzyć esobie esam(a) - czyli muszę potwierdzić, że szkodliwe. Bardzo podobny był mój komentarz do tych "rewelacji"
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Na KetOn A Tam przed swietami pytali sie w panice czy oplatek ich nie "wybije" z ketozy No i zra horrendalne ilosci supli. Ale tego wpisu nie moge znalezc
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
|
Pytanie brzmiało: "Moi drodzy, a jak poddajecie smalec wysokiej temperaturze to wierzycie ze nadal jest zdrowy? A co z cholesterolem, który utlenia sie do oxycholesterolu? Btw ważnego składnika blaszki miażdżycowej - części tłuszczowe" I pytam. Co" - a ja jedynie udzieliłam odpowiedzi na pytanie "Co jest przyczyną miażdżycy"?
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
.Dobrze żem już taki znudzony i nie muszę nigdzie zaglądać
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Ja się tym wszystkim kiedyś też nakręcałem ,teraz w końcu nuda nastała
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
|
Mnie to nigdy nie interesowało, polityczne forum mi z nawiązką wystarczy. Mnie nudzi polityka, więc zaglądam hobbistycznie na takie, które są bardziej interesujące, a na dodatek można się pośmiać czasami
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Jeszcze śmieszniej niż z Dobrej zmiany?
|
|