ania
Go
|
mam już syna a bardzo chciałabym miec córkę. nie wierzę w obliczanie dnia cyklu- przed czy po dniach płodnych- bo to bzdura... jak robić , żeby zrobić dziewczynkę?
|
|
|
|
|
|
|
Marco
Go
|
Bardzo mi przykro, ale o ile się orientuję, nie ma takiego sposobu. Wprawdzie pojawiają się, co jakiś czas, "cudowne recepty" na dobranie płci dziecka, ale w zderzeniu z rzeczywistością okazują sie zwykłą... szalatanerią. No, cóż trzeba... próbować. W końcu się na pewno uda. Życzę powodzenia
|
|
|
|
|
|
|
lekarka
Go
|
Dziewczynki "robi się" 2-4 dni przed jajeczkowaniem (plemnik niosący materiał genetyczny dla dziewczynki jest wolniejszy i dłużej żyje). Praktycznie proponuję przy regulanych cyklach współżycie w kolejnych "dniach bezpiecznych" po miesiączce. W pierwszym miesiącu np. w siódmym dniu cyklu, w kolejnym miesiącu w ósmym dniu cyklu,w kolejnym miesiącu w dziewiątym dniu cyklu itd. Trzeba się jeszcze pomodlic by wszystkie cykle były z owulacją.
|
|
|
|
|
|
|
wojteks
Go
|
Centryfugowanie nasienia jest skuteczniejsze
|
|
|
|
|
|
|
fedyk
Go
|
małe dziewczynki robi sie tak jak male deseczki, najpierw rznie sie duże. A tak na marginesie, musisz w to wierzyc. ja mam tak jak chcialem.
|
|
|
|
|
|
|
kawka
Go
|
małe dziewczynki robi sie tak jak male deseczki, najpierw rznie sie duże.
DO nie chroni przed chamstwem... niestety
|
|
|
|
|
|
|
wojteks
Go
|
DO nie chroni przed chamstwem... niestety To słuszne stwierdzenie, ale co do tego mają małe deseczki
|
|
|
|
|
|
|
Tomkiewicz
Go
|
"A tak na marginesie, musisz w to wierzyc. ja mam tak jak chcialem"
To jest zwykły zbieg okoliczności biologicznych lub wishful thinking zakończone przypadkowym sukcesem.
"małe dziewczynki robi sie tak jak male deseczki, najpierw rznie sie duże".
To zaś jest zwykłe, paskudne chamstwo.
Tomek
|
|
|
|
|
|
|
Ewa
Go
|
Ja tez mam dwoje, tak jak chciałam, najpierw dziewucha potem chłopak. "Robiłam" zgodnie z teorią dra Benendo, którą podała Lekarka. Ale to było, ...hu hu ...20 lat temu.
|
|
|
|
|
|
|
Marek Mitruś
Go
|
Tomek => Umiesz ...?
|
|
|
|
|
|
|
toan
Go
|
Marek Mitruś sprawiasz mi kłopot moderacyjny i zachowujesz się nieobyczajnie! Proszę nikogo nie obrażać i nie kląć. Naprawdę łatwiej jest mi kogoś zbanować niż cenzurować takie paskudztwa!. Naztępnym razem za taki wybryk dostaniesz bana.
|
|
|
|
|
|
|
Marek Mitruś
Go
|
Lubię sobie tak pożartować.
|
|
|
|
|
|
|
Daniel_dn
Go
|
Mężczyźnie są teraz za bardzo zniewieściali. Niedobory hormonu męskiego spowalnia plemniki męskie. Problem jest po stronie mężczyzny, nie kobiety. Daniel
|
|
|
|
|
|
|
|