ernastallegro
Go
|
Witam! Pewna osoba która żywi sie optymalnie poleciła mi: -rano po przebudzeniu pic szklankę wody z 3 kroplami wody utlenionej -przed każdym posiłkiem pić szklane wody z 2 łyżeczkami octu jabłkowego
Co to tym sadzicie?
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Witam! Pewna osoba która żywi sie optymalnie poleciła mi: -rano po przebudzeniu pic szklankę wody z 3 kroplami wody utlenionej -przed każdym posiłkiem pić szklane wody z 2 łyżeczkami octu jabłkowego
Co to tym sadzicie?
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
A dlaczego tylko trzy?
|
|
|
|
|
|
|
oldboy
Jr. Member
wiadomoci: 975
|
Ja polecam sernik
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A dlaczego żadnej innej suplementacji? Bo asortyment jest spory jakby co.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Może trzy krople wody i trzy piwa to rozumiem Ale dwie łyżki octu?
|
|
|
|
|
|
|
grenis
Go
|
Co to tym sadzicie?
Slabe. Ja na czczo pije szklanke wody utlenionej z 3ma kroplami wody, a przed posilkiem szklanka octu bez popychacza
|
|
|
|
|
|
|
TOK
Go
|
forum przepełnione sarkazmem jak zwykle weź sobie sprawdź ernest jak to na Ciebie podziała i jak się będziesz czuł po czymś takim, o ile oczywiście wiesz po co tak robić. nie znam się na temacie więc Ci nie będę dawał rad - ale wiem, że "Pewna Osoba" nie zawsze jest wiarygodna
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Zdradzisz, kto jest tą "Pewną Osobą"?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
forum przepełnione sarkazmem jak zwykle Wiesz, tak się składa, że dość dobrze znam teksty Kwaśniewskiego i raczej nigdzie nie wyczytałem, aby Doktor gdziekolwiek w swych zaleceniach proponował wprowadzanie rodnika tlenowego przez przełyk do organizmu, ani też wprowadzania octanu tą samą metodą, no chyba, że nie znam wszystkich dzieł Kwaśniewskiego! Młodszy Kwaśniewski kiedyś tekst o occie napisał, podając za Mateuszem, że jakiś napoił jednego ukrzyżowanego octem przedłużając mu mękę, więc nie mam pewności czy dobrze uczynił...
|
|
|
|
|
|
|
TOK
Go
|
pisząc o sarkazmie miałem na myśli konkretnie szklankę octu bez popychacza (wyobraziłem to sobie ). nie pretenduję do bycia znawcą tekstów doktora, ale też nigdzie nie słyszałem o piciu wody utlenionej, czy tam octu i to jeszcze na czczo znam co prawda człowieka, który myje zęby wodą utlenioną z sodą oczyszczoną ale to nie jest picie znałem też jednego "pana kierownika" na osiedlu, który mył psa octem, więc z daleka można było wyczuć, że się zbliżają. kończąc myśl jestem sceptyczny do takich dziwnych teorii - testowanie na sobie ŻO jest już wystarczająco hardcorowe
|
|
|
|
|
|
|
Radomiak
Go
|
A tu się muszę odezwać po swojemu. Dlaczego powrót do normalności, także i na stole ma być "hardcorowy"? Takie czasy???...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Woda utleniona i ocet nie są złe, a nawet są super, jak się je stosuje zgodnie z przeznaczeniem.
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|
I tu się zgodzę, bo ja ,na ten przykład, używam sody z wodą utlenioną jako dezodorantu i działa idealnie, lepiej niż te drogie, chemiczne, sklepowe
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
I tu się zgodzę, bo ja ,na ten przykład, używam sody z wodą utlenioną jako dezodorantu i działa idealnie, lepiej niż te drogie, chemiczne, sklepowe A jak to działa ?
|
|
|
|
|
|
|
Radomiak
Go
|
I tu się zgodzę, bo ja ,na ten przykład, używam sody z wodą utlenioną jako dezodorantu i działa idealnie, lepiej niż te drogie, chemiczne, sklepowe A jak to działa ? Jakoś tam pewmie działa, ja to tam wolę mydło.
|
|
|
|
|
|
|
|