Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Dopiero dzisiaj przeczytałam ten piękny wpis Wątroba stłuszczona wyleczona i praktycznie pozbycie się też bezdechu nocnego "w pakiecie". Jednak w Wiedniu to mają wysoki poziom medycyny... Moja 33-letnia znajoma martwi się swoim wynikiem USG, który wykazał jej stłuszczenie wątroby. Lekarka zabroniła jej jeść masło (zastąpić je margaryną), smażone rzeczy...i na dalsze badania wysłała. Ja jej dałam artykuły o wyleczeniu wątroby...
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Znajoma przeczytała?
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Podniecające te ludzkie choróbska
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Znajoma przeczytała?
Tego nie. Ta znajoma, to jest pani, która mi w domu pomaga (nie codziennie). Ja jej dałam artykuły dr Kwaśniewskiego (tę relację też jej pokażę, to bardziej przemawia do większości chorych, jak osoba wyleczona pisze o sobie). Jeszcze dla jej siostry wydrukowałam, gdyż ona ma żółtaczkę typu B i bardzo dużo tych jakichś tam enzymów i ma brać interferon (w dzieciństwie była szczepiona przeciw tej żółtaczce). Boi się tego leku, płacze i ponoć nie chce z nikim rozmawiać. Nie wiem czy te artykuły (z odpowiedzi na listy) przeczyta... Ja to się nasłucham historii... tych miłych jakoś mniej. Ludzie na ogół się "wynurzają" jak jest źle. Jak jest dobrze to się nie chwalą...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Podniecające te ludzkie choróbska Jak cholera.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
"Człowiek zdrowy ma wiele marzeń, Człowiek chory ma tylko jedno - wyzdrowieć"...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A to nie lepiej "pójść do Abrahama na piwo", bo takie nierealne marzenie tylko przygnębia bardziej...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
A co tam leją, bo jak koncerniaki, to się nie opłaca.
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Po piwie dopiero ją oczyszczam.
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Na osłodę dają czterdzieści sztuk nietkniętych, więc co tam karkówka...
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Raczej starczy być chłopem, aby się okazało, że to piękna wiara... Normalnie jak w reklamie planety Warka.
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Bravo Ty...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
No nieźle...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Wężykiem...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Wężykiem to z tej planety Warki wracają na Ziemię...
|
|
|
|
|
|
|
|