renia
|
To można fotkę sprawcy wrzucić...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Jak kocica, to tym bardziej.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
O właśnie, ale nie po to się męczyło z tym choróbskiem, żeby tak zaraz się dzielić...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
To fakt, chorzy są bardzo przywiązani do swoich chorób.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|
|
|
|
|
|
|
|
Baciey
Newbie
wiadomoci: 120
|
Nie znałam zdania posłanki Pawłowicz na temat Lewandowskiego. Ja uważam, że on ma prawo sam decydować o własnym życiu i tylko chlubę Polsce przynosi.. Czy ja wiem..wyjechał do pracy do Niemiec jak wielu naszych rodaków, ale jeśli nie kradnie i przyzwoicie sie zachowuje (nie to co Ukraina u nas) to może i niech będzie ta chluba A dieta propagowana przez Anie wcale nie taka licha, tutaj najnowsze śniadanko: https://www.instagram.com/p/Bgfx8pjFzGY/?hl=pl&taken-by=annalewandowskahpbanawet jakby optymalne troche?
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
|
Ja tam optymalności nie widzę. Żółtka spieczone, aż niebieskie i awokado z utlenionymi NNKT. Poza tym awokado nie powinno być podgrzewane bo pod wpływem temperatury gorzknieje. Ale jeśli autorka tego dania została nominowana do Biologicznej Bzdury Roku za słowa, że "smalec jest bogactwem białka" to nie ma się co po niej cudów spodziewać
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Ja w niej widzę bardzo dużo optymalności
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ja tam optymalności nie widzę. Żółtka spieczone, aż niebieskie i awokado z utlenionymi NNKT. Poza tym awokado nie powinno być podgrzewane bo pod wpływem temperatury gorzknieje. Ale jeśli autorka tego dania została nominowana do Biologicznej Bzdury Roku za słowa, że "smalec jest bogactwem białka" to nie ma się co po niej cudów spodziewać Celebryci są znani z tego, że są znani.
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ja tam optymalności nie widzę. Żółtka spieczone, aż niebieskie i awokado z utlenionymi NNKT. Poza tym awokado nie powinno być podgrzewane bo pod wpływem temperatury gorzknieje. Ale jeśli autorka tego dania została nominowana do Biologicznej Bzdury Roku za słowa, że "smalec jest bogactwem białka" to nie ma się co po niej cudów spodziewać Celebryci są znani z tego, że są znani. Taką definicję celebrytów nam babeczka na studiach podała...
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Taką definicję celebrytów nam babeczka na studiach podała... A bo to stare. Jak ją swędziało to musiała.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Ja tam optymalności nie widzę. Żółtka spieczone, aż niebieskie i awokado z utlenionymi NNKT. Poza tym awokado nie powinno być podgrzewane bo pod wpływem temperatury gorzknieje. Ale jeśli autorka tego dania została nominowana do Biologicznej Bzdury Roku za słowa, że "smalec jest bogactwem białka" to nie ma się co po niej cudów spodziewać Ania Lew&dovsky?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe: