administ
Go
|
Głównie po to aby zaprzeczyć kłamliwej retoryce, że Dieta Optymalna "jest monotonna - tylko piwo i golonka oraz maszyny jądrowe na pustyni i zaszyfrowane listy od Clinton", a tu proszę - 700 przepisów się zrobiło, zbilansowało, a i trzy razy tyle by można, bez trudu... Tylko po co?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Był chleb biszkoptowy z KK-700... A nawet jakby był zwykły, to nie trzeba go jeść... Oj Reniu, blisko jesteś wszystkiego, a Ty dalej te swoje zachcianki.Przecież KK700 została napisana dla wielu z litości, żeby tej wolności troszkę poczuli. Dobrze, że mi to wszystko cierpliwie tłumaczysz... Co ja bym bez Ciebie zrobiła...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|
Pierwszy raz chleb optymalny jadłam właśnie w Ostrzycach, bo w domu chleba ani pseudochleba się u nas raczej nie jada. Przynajmniej spróbowałam, jak smakuje Nie . Naprawdę dają chleb? :shock:Myślałem że żartujemy O bosze ile tarczyc No niby jest ten chleb optymalny, ale bez smalcu Czyli się nie liczy
|
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
|
No wtedy to wiadomo, każdy lotnik ci to powie
|
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
|
Dr Kwaśniewski wiedział sporo o lotnikach
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Głównie po to aby zaprzeczyć kłamliwej retoryce, że Dieta Optymalna "jest monotonna - tylko piwo i golonka oraz maszyny jądrowe na pustyni i zaszyfrowane listy od Clinton", a tu proszę - 700 przepisów się zrobiło, zbilansowało, a i trzy razy tyle by można, bez trudu... Tylko po co? Oprócz tego żarcia nic nie dostrzegają, a miało być odwrotnie Ale ważne że aniołów przybywa, bo to dobra zmiana
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Dr Kwaśniewski wiedział sporo o lotnikach Tak. Biedni lotnicy...
|
|
|
|
|
|
|
|
Mirek
Go
|
Nie wiem którego lotnika masz na myśli, ale golonkę to ja chętnie. Do spóły z żoną (zupełnie nieoptymalna) - ona zagospodarowuje te chude fragmenty.
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Telekino...
|
|
|
|
|
|
|
Mirek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
|
Nie dość, że lotnik, to jeszcze szpieg
|
|
|
|
|
|
|
|
Mirek
Go
|
Hmm... nie wiedziałem, że to o mnie. Od zainteresowania dr Kwaśniewskiego dietą lotników wojskowych, wzięło się moje zainteresowanie ŻO.
|
|
|
|
|
|
|
|
|