Oferta (dostałam e-mailem):
Oferta organizacji Pomorskiej Konferencji Optymalnych:
Termin: 27/28.05.2017r.
Ilość osób: około 50 osób
Dzień I /sobota/
*godz. 13:00-14:00 – obiad porcjowany dwudaniowy 25 zł/os.
Menu:
- polewka kaszubska na wywarze z kości wieprzowych zabielona śmietaną 34%
- boczek pieczony z cebulką - ziemniaki z wody - woda z cytryną
- tłuszcz z pieczeni w sosjerkach
- kapusta kiszona zasmażana na gęsim smalcu - buraczki z jabłkiem na ciepło - surówka porowa z
brzoskwinią
*godz. 15:00 – początek doby hotelowej – zakwaterowanie gości w pokojach
*godz. 16:30. – Konferencja na sali konferencyjnej w układzie „teatralnym”
- wynajem sali gratis!
/profesjonalne wyposażenie: rzutnik, ekran, nagłośnienie, flipchart, uwaga! laptop własny/
- do dyspozycji gabinet 123 na piętrze w celu umożliwienia ewentualnych konsultacji lekarskich - gratis!
* godz. 17:30 – Przerwa kawowa podczas szkolenia w formie szwedzkiego stołu 10 zł/os
/kawa, herbata, śmietana 30% do kawki, kruche ciasteczka z bakaliami wg przepisu dr Kwaśniewskiego,
woda z cytryną/
* godz. 20:00 – Zabawa integracyjna przy wspólnym stole podczas otwartego stolëmowego dancingu
/sala udostępniona do godz. 02:00, wstęp na imprezę gratis!/
Menu uroczystej kolacji 60 zł/os
* strogonof z mięsem ze schabu, papryką oraz pieczarkami zagęszczony śmietaną 34%
Zimne zakąski:
* wiejski półmisek: boczek faszerowany, karkówka pieczona, salceson swojski, sos chrzanowo - żurawinowy
* deska serów i pasztetów
* kaszubski zylc
* tradycyjna sałatka warzywna
* patera jaj faszerowanych: z pasztetem, łososiem i szynką podanych z sosem tatarskim
* jajko zawijane w szynce
* otrębowe pieczywo optymalne, masło 82%
Dania gorące:
* barszcz czysty
Napoje:
*herbata, kawa – bez ograniczeń, śmietana 30%
* woda niegazowana z cytrynką i miętą
- do dyspozycji sala kominkowa na swobodne rozmowy podczas imprezy gratis!
Nocleg / z pełnym węzłem sanitarnym, dostępem do wi-fi, TV, radio/
- w pokojach 2,3,4-osobowych 55 zł/os.
- w apartamentach 2,4,6-osobowych 75 zł/os.
DZIEŃ II /niedziela/
* godz. 09:00 – 10:00 - śniadanie w formie szwedzkiego stołu 15 zł./os.
/jajecznica na boczku z mniejszą ilością białka, biała kiełbasa smażona, parówki z wody, sery: topione i
żółte, twarożek, pasztet, pomidory z mozarellą, ogórek, pieczywo optymalne, masło,
herbata, kawa, kakao, gorąca czekolada
*godz. 10:30 – …. – Otwarta konferencja żywieniowa na sali głównej
/profesjonalne wyposażenie: rzutnik, ekran, nagłośnienie, flipchart
- wynajem sali gratis!
* godz. 11:00 – koniec doby hotelowej
KOSZT W PRZELICZENIU NA JEDNEGO UCZESTNIKA:
W POKOJU: 165 zł /os
W APARTAMENCIE: 185 zł/os
https://www.youtube.com/watch?v=AidX32piLd4&feature=youtu.beU Stolema Sp. z o.o. Ostrzyce, ul. Droga Kaszubska 8A, 83-314 Somonino
Tel. 58 684-18-77 Fax. 58 684-16-68
www.ustolema.pl e-mail:
recepcja@ustolema.pl