Radomiak
Go
|
Można ustawowo na radio i tv, to czemu nie na kler. " Tyż misję ma"...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
No pewnie, trzeba sobie zawczasu bilet do Nieba wykupić.
|
|
|
|
|
|
|
Radomiak
Go
|
No niestety, nie chcem, ale muszem się w końcu za tą Renię wziąść.
|
|
|
|
|
|
|
|
Mirek
Go
|
Z nowych zaleceń "naukowych" pasjonujące jest 10*wio, szczególnie z uzasadnieniem. Ja bym chętnie trochę historii ŻO posłuchała - dla odmiany. Jakie były pierwsze kroki, trudności i osiągnięcia w leczeniu w Akademii Zdrowia "Arkadia" w Ciechocinku i w Cedzynie - prowadzonej przez dr Kwaśniewskiego - z Twoją pomocą (chyba, że coś pokręciłam:roll: ), o doświadczeniach na zwierzętach (szczurach chyba tylko) w jakich warunkach były prowadzone i czy sam je robiłeś? O sporządzaniu 700 potraw do Książki Kucharskiej. Wiem, że Ty je obliczałeś. Ale kto nadążał z ich zjadaniem? 700 potraw, gdyby robić jedną dziennie to by były 2 lata... Jakieś ciekawostki nieznane... . Ale Ty wybierasz temat, jaki uważasz za słuszny. Albo można zrobić taką dyskusję - odpowiedzi na pytania (ja kilka mam w zanadrzu ). Reniu, ale to jest oznaka starości jak ktoś chce wracać do wspominania przeszłości I dlatego magistrami historii zostają starcy po 20-stce...
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Ale maja rację za życia.
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
W przyszłym roku będzie 50 lat, gdy Doktor doświadczalnie wprowadził Dietę Optymalną dla pierwszych swoich pacjentów.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jeszcze rok brakuje... W ciągu roku sporo się może wydarzyć...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
A co masz na myśli?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Każdy może to interpretować po swojemu... A co będzie czas pokaże...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Każdy może to interpretować po swojemu... A co będzie czas pokaże... Może będą samoloty rządowe dla optymalnych
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|
Ludzie uwielbiają chorować, szczególnie normatywnie chronicznie i nie ma potrzeby im tej przyjemności odbierać. Coraz częściej widzę, że niestety, ale masz rację
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ależ ja mam 49 lat doświadczenia w tej materii i wiem, że ludzi co chcą być zdrowi można na palcach policzyć (w przenośni naturalnie)... Natomiast reszta to ci, co uwielbiają się leczyć długo i namiętnie. I nie ma się tym co przejmować, tylko przyjąć do wiadomości.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Tak jest, żyj zdrowo i pozwól innym chorować.
|
|
|
|
|
|
|
|