renia
|
Podam bardzo dobrą informację, że dzisiaj dr Agata Płowecka, potwierdziła swój zamiar przyjazdu w tym roku do Ostrzyc. Jest to odpowiedź na nasze zaproszenie przekazane już w roku ubiegłym. Będzie dodatkowy pokój przeznaczony do ewentualnych konsultacji. A Ciebie Tomaszu by proszono (dzisiaj na Spotkaniu padła taka propozycja, poparta przez wszystkich), abyś powiedział trochę (albo lepiej sporo) w Ostrzycach na temat kolagenu, stawów, witaminy C i D3. O witaminach mówiłeś już w zeszłym roku, ale przez usterki głośników mało osób cokolwiek usłyszało. Takie tematy by Tobie odpowiadały...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Jasne, ale ja się na tym nie znam. Tylko tyle co sobie można wyczytać tu i tam...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Odmian witamin K jest kilka, w zależności od długości przyłączonej grupy alkilowej i u zdrowej rozsądnej osoby, prawidłowo dbającej o florę jelitową swoich kich i skład przyjmowanego pokarmu żadnej z tych odmian nie braknie. Łożysko kiepsko przepuszcza tę witaminę, ale 2-3 krotne spojenie oseska siarą praktycznie eliminuje niedobory, albowiem dzięki wątrobowemu cyklowi rewitalizacji wit. K jest praktycznie całkowicie regenerowana. I tyle. O żadnych "cudownych" właściwościach K 2 nic nie wiem, bo mnie to nie interesuje, więc może lepiej zaprosić do wykładu na ten temat osobę bardziej kompetentną?
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Czyli co, o kolagenie mam coś zagaić? Bo jest łikend i może sobie poszukam jakichś ciekawostek tu i tam na ten temat, aby nudnie nie było...
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Czyli co, o kolagenie mam coś zagaić? Bo jest łikend i może sobie poszukam jakichś ciekawostek tu i tam na ten temat, aby nudnie nie było... No jasne, a jak zechcesz później wrzucić wykładzik na foruma, to też będzie miło, a jak nie, to też spoko, bo nic na siłę...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Wolałbym mówić z głowy wg punktów, bo to punkty trzeba mieć, aby co nie umknęło, ale może i coś napiszę, bo to żaden problem, a faktycznie tekst tu można później wrzucić, aby nie przepadło.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Ponieważ są niezdolni do podejmowania samodzielnej decyzji, musi pisać, najlepiej na recepcie - rano...po południu...wieczorem. Nawet drzewa nie potrafią ściąć bez decyzji urzędnika.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Cóż począć oprócz tego 500+...
|
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|
To zbyt proste, by mogło być prawdziwe
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Tak proste że kolejne wykłady w szczegółach konieczne.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Świetnie podane proporcje ruchu, bo to ważny czynnik wagi należnej
|