Daniel
Go
|
Od razu jest 169 Gości na Forum... To pewnie z "Twojego" osiedlowego forum... Raczej wątpliwe, bo to martwe forum.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ale skąd Reniu! To dzięki wspaniałej robocie "Wacława" od Teresy pewnie!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Słuchaj Danielu, czy nam ma być w "sąsiedztwie blogu nr 5" czy "bloku nr 5"? A tak to super się starasz... Dzięki za uwagę. Już poprawiłem błąd. Tutaj już nie da się. Musi zostać tak jak jest. A mnie się udało poprawić "nam" na "tam"...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Od razu jest 169 Gości na Forum... To pewnie z "Twojego" osiedlowego forum... Raczej wątpliwe, bo to martwe forum. Ja wstawiałam ogłoszenie o Spotkaniach w Gdyni na Forum Trójmiasta. Parę osób przez to doszło...
|
|
|
|
|
|
|
|
Daniel
Go
|
Od razu jest 169 Gości na Forum... To pewnie z "Twojego" osiedlowego forum... Raczej wątpliwe, bo to martwe forum. Ja wstawiałam ogłoszenie o Spotkaniach w Gdyni na Forum Trójmiasta. Parę osób przez to doszło... A dokładnie gdzie?
|
|
|
|
|
|
|
|
Daniel
Go
|
W jakim dziale dałaś ogłoszenie? Społeczność czy inny?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Kurczę, nie jestem pewna, ale chyba tak. To było kilka lat temu, chyba pięć...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Daniel
Go
|
Usunęli mnie z działu głównego przenosząc wątek na dział ogłoszeń. Trochę mnie to rozdrażniło, ale to pozytywna energia pobudzająca do działania.
|
|
|
|
|
|
|
|
Daniel
Go
|
Grunt to pogoda ducha od ucha do ucha... Mam już informacje na skrzynkach listowych i nawet drugą zamontowałem przy siedzibie. W przyszłym tygodniu planuję wystawić tablice informacyjne. Na razie takie na A4. Czekam aż zrobi się cieplej wtedy zaczną się spotkania, debaty, dyskusje itp. Na przyszły tydzień mam zamiar wprowadzić dyżur w godz.10:00 - 11:00. Dłużej jak godzinę w nieogrzewanym pomieszczeniu nie wytrzymam. Zapraszam chętnych do podzielenia się uwagami. Dla gości przewiduję degustację wymyślonego i testowanego teraz napoju alkoholowego pod nazwą: smalcówka. Dzisiaj wyprodukowałem kakaowy na bazie zmodyfikowanej procedury. Jest pyszny! Nie wiem czy do jutra ostanie się.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
A ile procent ma ta smalcówka?
|
|
|
|
|
|
|
Daniel
Go
|
A ile procent ma ta smalcówka? 16
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
A ile procent ma ta smalcówka? 16 A wzbogacić może?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Grunt to pogoda ducha od ucha do ucha... Mam już informacje na skrzynkach listowych i nawet drugą zamontowałem przy siedzibie. W przyszłym tygodniu planuję wystawić tablice informacyjne. Na razie takie na A4. Czekam aż zrobi się cieplej wtedy zaczną się spotkania, debaty, dyskusje itp. Na przyszły tydzień mam zamiar wprowadzić dyżur w godz.10:00 - 11:00. Dłużej jak godzinę w nieogrzewanym pomieszczeniu nie wytrzymam. Zapraszam chętnych do podzielenia się uwagami. Dla gości przewiduję degustację wymyślonego i testowanego teraz napoju alkoholowego pod nazwą: smalcówka. Dzisiaj wyprodukowałem kakaowy na bazie zmodyfikowanej procedury. Jest pyszny! Nie wiem czy do jutra ostanie się. A to ciekawy napój i nazwa...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A ile procent ma ta smalcówka? 16 A wzbogacić może? W suplementy?
|
|
|
|
|
|
|
|
|